Nova storitev za člane Knjižnice Sevnica - prevzem gradiva 24/7

23.1.2022 | 10:00

 Nova storitev za člane Knjižnice Sevnica - prevzem gradiva 24/7

V Knjižnici Sevnica je uporabnikom na voljo nova storitev – prevzemanje gradiva tudi IZVEN ODPIRALNEGA ČASA v paketniku (Direct4.me). Nameščen je pri stranskem vhodu v stavbo, kjer se nahaja knjižnica, poleg knjižničnega nabiralnika.

Paketnik omogoča brezstični prevzem naročenega knjižničnega gradiva tudi izven delovnega časa knjižnice, torej 24 ur na dan vse dni v tednu. Za uporabo paketnika član potrebuje mobini telefon – ni potrebno, da je to pametni telefon. Paketnike bomo polnili od ponedeljka do sobote v času odprtosti knjižnice, člani knjižnice pa lahko gradivo prevzamejo kadarkoli.

Storitev je namenjena vsem članom, še posebej pa tistim, ki ne uspejo priti v knjižnico v odpiralnem času le-te, če ne izpolnjujejo pogoja PCT za vstop idr.

Naročanje gradiva v paketnik

V primeru, da član želi prevzeti knjižnično gradivo v paketniku, nas mora poklicati, ali pa o obvestiti preko e-pošte, tudi če gradivo naroča preko portala Moja knjižnica ali aplikacije mCobiss. Ko bo naročeno gradivo v paketniku, bo član prejel SMS-sporočilo. Za najbolj enostavno uporabo paketnika si član lahko na mobilni telefon namesti brezplačno aplikacijo Direct4.me.

Prevzem gradiva

Član bo gradivo lahko prevzel v 3 dneh (72 ur) od trenutka vložitve in pošiljanja sporočila.

Zaenkrat poteka preko paketnika le izposoja gradiva, za vračilo pa je še vedno na voljo knjižnični nabiralnik.

Za dodatne informacije smo vam na voljo. Lepo vabljeni k uporabi nove storitve!

Knjižnica Sevnica

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava