Zadnje Akijeve besede sinu Kristijanu; danes zjutraj še na izletu v okolici Novega mesta

22.1.2022 | 17:40

Aki Rahimovski (foto: Aleš Cipot)

Aki Rahimovski (foto: Aleš Cipot)

Kristijan Kiki Rahimovski (foto: Josip Novosel)

Kristijan Kiki Rahimovski (foto: Josip Novosel)

Kristijan Rahimovski se je včeraj zvečer po telefonu pogovarjal z očetom Akijem, pevcem skupine Parni Valjak. ''Korona je ponorela, pazi na svoje zdravje,'' so bile ene od zadnjih besed 66-letnega Akija svojemu sinu. Danes dopoldan pa je Aki s partnerko Barbaro odšel na izlet v okolico Novega mesta. Postalo mu je slabo, Barbara je poklicala pomoč, a bilo je prepozno.

»Korona je ponorela, pazi na svoje zdravje, ne kadi, pazi nase in svoje bližnje,« so bile ene od zadnjih besed, ki jih je 66-letni Aki Rahimovski povedal svojemu sinu Kristijanu, s katerim sta bila v rednih stikih. Po telefonu sta se pogovarjala včeraj zvečer, je za Večernji list povedal Kristijan. Danes dopoldan pa je Aki s partnerko, Novomeščanko Barbaro Vesel odšel na izlet v okolici Novega mesta, kjer je živel v zadnjih letih. Kar naenkrat mu je postalo slabo, Barbara je poklicala nujno pomoč, toda bilo je že prepozno.

Kristijan Rahimovski je odšel po očetovih stopnicah. Lani je v domačih »kvalifikacijah« za nastop na Evroviziji zapel v duetu s Tonijem Cetinskim.

Ljubezen ga je pripeljala v Slovenijo

Leta 2020 se je Aki Rahimovski, pevec hrvaško-makedonskih korenin, s Hrvaške preselil v Slovenijo. Zaradi ljubezni. Pri 64-ih letih je že tretjič postal oče hčerke Antonije, ki jo ima s 27 let mlajšo Slovenko Barbaro Vesel. Družina je živela v Novem mestu.

Sicer je Aki bil poročen dvakrat in ima iz teh dveh zakonov sina Kristijana in hčerko Dino. Njegov drugi zakon je trajal kar 40 let.

Svet24

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava