Darja Tomažin - spet grožnje in razdejanje posestva

12.1.2022 | 14:10

Darja Tomažin (foto: Pop tv)

Darja Tomažin (foto: Pop tv)

''V vinjenem stanju, kalil nočni mir, uničeval tujo lastnino in grozil. Policija posredovala.'' - FB

''V vinjenem stanju, kalil nočni mir, uničeval tujo lastnino in grozil. Policija posredovala.'' - FB

Posestvo na Dolenjskem, kjer so med drugim snemali 3. sezono šova Ljubezen po domače, je znova v središču pozornosti. Darja Tomažin ima namreč v teh dneh - ali bolje rečeno nočeh - težave z nemirom na konjeniški kmetiji. Na pomoč je poklicala policijo. Kaj se dogaja?

Darja Tomažin, ki jo poznamo iz šova Kmetija in Ljubezen po domače, je spletno javnost seznanila, da ima na posestvu znova težave. Na družbenem omrežju je objavila fotografije razdejanja in pojasnila, da je sosed ponoči v vinjenem stanju uničeval lastnino, na okoli metal steklenice, predvajal glasno glasbo, ji kazal zadnjico in ji grozil, tako da je na pomoč poklicala policijo.

Kot je še pojasnila, je nepridiprava, s katerim je že poprej imela nevšečnosti, posnela nadzorna kamera, sicer pa ga možem postave ni bilo potrebno iskati, saj je v času njihovega prihoda še vedno kalil nočni mir z grožnjami in glasnim predvajanjem glasbe.

Na očitke znanca, da nagaja sosedom, se je odzvala s pojasnilom, da ne gre ne za javno in ne za služnostno pot. "Če bi pa bila, naj pa bi pot bila za poštene ljudji in za tiste, ki spošujejo in se pošteno vozijo po njej. Pot ni za to, da jo izkoriščaš in zanalašč nabijaš glasbo ob 1.30 h in plešeš ter mi kažeš zadnjico in mečeš steklenice na okoli itd."

njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava