2. SKL za moške: Gneča na vrhu

10.1.2022 | 08:20

Novomeški Troti so v soboto na domačem parketu gostili ekipo LTH Castings iz Škofje Loke, obračun  vodilnih moštev pa so po preobratu v zadnji četrtini z 91:85 dobili  gostje, ki so tudi prevzeli prvo mesto na lestvici. (foto: arhiv DL; R. N.)

Novomeški Troti so v soboto na domačem parketu gostili ekipo LTH Castings iz Škofje Loke, obračun vodilnih moštev pa so po preobratu v zadnji četrtini z 91:85 dobili gostje, ki so tudi prevzeli prvo mesto na lestvici. (foto: arhiv DL; R. N.)

Stvari v 2. SKL za moške so se pri vrhu zelo zapletle, kar pa pomeni izreden boj za prvo mesto, s tem pa še bolj zanimivo tekmovanje. Ekipe od prvega in celo do sedmega mesta ločita le dva poraza, zato lahko vsaka od teh zasedb razmišlja tudi o napadu na vrh lestvice. V 13. kolu najbolj odmeva zmaga Litije proti Slovanu, Litijani pa so doma še neporaženi v sezoni 2021/2022. Prav tako zelo odmeva tudi zmaga Škofjeločanov v Novem mestu, kljub zaostanku gostov za desetih točk, šest minut pred koncem tekme. Gorica ni imela problemov z VBO Ljubljano, Brinox Medvode je v izredno neučinkoviti tekmi premagal Postojnčane, Celje pa v gosteh AKK Branik. Najboljši strelec nepopolnega 13. kola je postal igralec LTH Castings, Luka Grum, ki je dosegel 29 točk, postavil pa je tudi najvišji statistični index in sicer 33.

TROTI : LTH CASTINGS 85:91
(STATISTIKA)
Rok Vidrih (Troti) - 18 točk
Luka Grum (LTH Castings) - 29 točk, 6 skokov  


RAZPORED TEKEM IN LESTVICA 2.SKL

KZS

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava