Ela in Saša karateistki leta, Fight Club Shony skupno na 4. mestu

5.1.2022 | 10:00

Ela in Saša karateistki leta, Fight Club Shony skupno na 4. mestu

V letu 2021 smo dosegli vrsto izjemnih dosežkov, tako na domačih tleh kot na največjih svetovnih tekmovalnih prizoriščih. Karate zveza Slovenije vsako leto točkuje uvrstitve posameznikov na njenih uradnih tekmovanjih, kot tudi na tekmovanjih Evropske in svetovne karate zveze v uradnih kategorijah (kadeti, mladinci, člani), najboljši posamezniki v omenjenih kategorijah pa med seboj tekmujejo v nazivu "Karateist leta".

S ponosom vas obveščamo, da sta se kar dve naši članici povzpeli na sam vrh. V kategoriji kadetinj je laskav naziv najboljše karateistke leta 2021 osvojila Saša Petković, ki je osvojila 28,50 točke in se zavihtela na vrh lestvice pred Aljo Kontrec iz Postojne (28,30 točke) in Hano Zager iz Velenja (16,80 točke). V kategoriji mladink je po osvojitvi naslova državne prvakinje, zlata iz K1 Youth League na Hrvaškem in bronaste medalje na mladinskem EP pričakovano zmagala Ela Petan, ki je s 45,40 točke prehitela drugouvršečno Lano Tiso Nadižar iz Kranja (33,10 točke) in tretjeuvrščeno Mašo Magajno iz Postojne (26,50 točke).

V skupni razvrstitvi vseh slovenskih klubov se je Fight Club Shony že v svojem prvem letu delovanja prebil na sam vrh, saj je v konkurenci 53. klubov z osvojenimi 468,30 točke osvojil končno 4. mesto za KK Kranj, KK Velenje in KK Trbovlje.

Ob vstopu v leto 2022 smo izdali tudi Knjigo o boksu, postali smo uradni člani Karate zveze Slovenije, Boksarske zveze Slovenije in Taekwondo zveze Slovenije in odločeni smo, da s trdim in srčnim delom tudi v prihodnje mladim omogočimo pogoje, ki bodo razvijali njihov potencial.

Sašo Vaš
trener

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava