Začenja se projekt: leto 2022

5.1.2022 | 08:20

Začenja se projekt: leto 2022
Začenja se projekt: leto 2022

Trebanjski rokometaši so se na tretji januarski dan ponovno zbrali na parketu domače športne dvorane in pričeli s pripravami na drugi del sezone. Levi so ob prihodu v dvorano opravili hitro testiranje na COVID-19 ter po uvodnem nagovoru glavnega trenerja Uroša Zormana pričeli z delom. Vzdušje na prvem snidenju v novem letu 2022 je zelo dobro.

Zbrane je na prvem treningu v novem koledarskem letu nagovoril prvi trener Uroš Zorman, ki drugo sezono zapored sedi na trebanjski klopi. Medtem ko je ob zbrani igralski in trenerski zasedbi manjkal hrvaški reprezentant Filip Glavaš, ki se z izbrano vrsto pripravlja na evropsko prvenstvo na Slovaškem in Madžarskem, pa se je iz črnogorske reprezentance v klub vrnil krožni napadalec Miodrag Ćorsović.

Pripravljalnih tekem v januarju zaenkrat še ni načrtovanih, je pa moštvo že osredotočeno proti prvim uradnim dvobojem v letu 2022. Že v petek, 14. januarja, je na sporedu pokalno gostovanje proti drugoligašu Mokercu iz Iga. Prva prvenstvena (zaostala) tekma pa bo odigrana v petek, 28. januarja proti Jeruzalemu iz Ormoža.

Mihajlo Radojković, igralec RK Trimo Trebnje:
“Vsem navijačem Trima želim srečno v letu 2022. Vemo, da nas v nadaljevanju prvenstva čaka težko delo. Naš cilj je jasen, pripravili se bomo čim bolje na drugi del sezone in vsako tekmo vzeli resno.”

RK Trimo Trebnje

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava