Koga od znanih je v letu 2021 razveselil otroški jok

31.12.2021 | 18:00

Barbara in Rok Žlindra sta postala starša! (FB)

Barbara in Rok Žlindra sta postala starša! (FB)

Matjaž Nemec je ljubezen svojega življenja, postavno temnolasko Nino, spoznal v parlamentu. (Zarja Jana)

Matjaž Nemec je ljubezen svojega življenja, postavno temnolasko Nino, spoznal v parlamentu. (Zarja Jana)

Tanja Žagar (osebni arhiv)

Tanja Žagar (osebni arhiv)

Peter Prevc s sinom (Instagram)

Peter Prevc s sinom (Instagram)

Mnogi slovenski zvezdniki in zvezdnice iz sveta zabave so priznali, da je čas epidemije, ko ne morejo opravljati svojega dela kot prej, najprimernejši za otroka. Mnogi so postali starši že drugič. Enako je pri športnikih, otroka pa sta se razveselila tudi poslanec in poslanka.

Med estradniki je bilo res pestro leto: otroški jok je že drugič razveselil plesalca Miho Vodičarja, in to na tretjo obletnico poroke. Tudi tokrat sta dobila sina, ki sta ga poimenovala Jakob. Prav tako se je drugega otroka, deklice Ive, razveselila oblikovalka in manekenka Jana Koteska, pa tudi priljubljena pevka Tanja Žagar, ki se je v drugo razveselila deklice in jo poimenovala Marina. Violončelist Luka Šulić iz dua 2Cellos je postal očka že tretjič, dobil je sina Lea. Štorklja je obiskala tudi Roka Žlindro in Barbaro iz Ansambla Roka Žlindre in prinesla sina Tima, glasbenika Tjaša Hrovat in Uroš Steklasa pa sta sporočila, da sta postala starša deklici Lori.

Televizijski voditelj in igralec Lado Bizovičar se je z Anelo Šabanagič razveselil druge hčerke. Igralca Klemen Janežič in Nina Ivanišin sta prvič postala starša deklici, prav tako igralca Anja Drnovšek in Dario Nožič Serini, ki sta jeseni pozdravila sina Marlona. Tudi Svetlana Cigoj, profesionalna plesalka, se je razveselila drugega sina Maximiliana. Nedolgo nazaj pa je tretjega otroka rodila tudi pevka Lea Sirk z izbrancem košarkarjem Alenom Hodžićem, za katerega je to prvi otrok. Poimenovala sta ga Tai.

V začetku leta se je rojstva drugega otroka razveselila novinarka Suzana Kozel, drugič sta postali mamici tudi voditeljici Katarina Jurkovič in Nataša Gavranič. S partnerko pa se je rojstva druge hčerke razveselil tudi voditelj Gregor Trebušak.

Novih članov svojih družin so se v letu 2021 razveselili tudi: pevka Tanja Žagar, Marika Savšek, poročena Jevnišek, ki je leta 2010 postala Miss Universe Slovenije, komik Perica Jerković, Filip in Nastja Pesek, Boštjan Meglič (Siddharta), Eva Ahačevčič Pakiž, Jerica Zupan, radijska voditeljica in vplivnica Anja Susič Suska in številni drugi.

TUDI POSLANCI IN ŠPORTNIKI

Pestro je bilo tudi na političnem parketu: očka je postal poslanec Matjaž Nemec, mama deklici Mili pa je postala evropska poslanka Irena Joveva. Na začetku iztekajočega se leta so se otrok razveselili športniki: skakalec Peter Prevc se je z ženo Mino razveselil drugega sina. Drugič je postal očka tudi nogometaš Milivoje Novaković, ki je sina poimenoval Nikolaj. Kmalu zatem je veselo novico, da je prvič postala mama, sporočila še plavalka Sara Isaković, ki je postala mamica dečku Maxu.

Med drugim sta starša postala deskarka na snegu Glorija Kotnik in deskar na snegu Tim Kevin Ravnjak, pa nogometaš Luka Zahovič, biatlonec Jakov Fak. Tik pred koncem leta pa je tretjič postal očka tudi tragično pokojni deskar Marko Grilc. To pa so le najbolj odmevna imena športnega sveta, ki so v zadnjem letu poslušala otroški jok.

Plodno tudi v resničnostnem svetu

Oktobra sta se starševske vloge razveselila Sentya Tia Awbell in Matej Rokavec iz šova Ljubezen po domače. Drugega otroka se je razveselil Matej Rupar, ki smo ga spremljali tako v kmetiji kot tudi v prvi sezoni šova Ljubezen po domače, septembra pa je očka postal še en član franšize Ljubezen po domače - Renato Lužar. Očka je prvič postal tudi nekdanji zmagovalec šova Bar Črt Banko. Junija se je drugega otroka razveselil tudi Slovenski vinar Jure Štekar, ki je leta 2013 v šovu Ljubezen na deželi iskal ljubezen.

njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava