Nuša Lesar na ločitev ne gleda več kot na osebni neuspeh

6.12.2021 | 13:20

Nuša Lesar (foto: Nadja Zobec Krž)

Nuša Lesar (foto: Nadja Zobec Krž)

Slovenska voditeljica se je pred leti ločila in je na konec razmerja takrat gledala kot na poraz. Danes na to gleda drugače.

"Seveda sem si, ko sem se poročila, želela, da bi bilo za vedno, in ko sem začela dojemati, da ne bo tako, sem to vzela kot poraz, da mi ni uspelo prebroditi težkih časov, ki nedvomno pridejo v vsakem zakonu. A težko bi na 12-letno življenje z bivšim možem gledala kot na neuspeh, če pa sva še danes prijatelja in srečna vsak po svoje. Mislim, da je v resnici to kar lep uspeh," je za revijo BZ povedala voditeljica Nuša Lesar.

"Verjetno je zelo odvisno, v kakšnih odnosih se ločuješ. Jaz sem imela na drugi strani zelo razumno osebo, s katero se nisva prepirala glede ločitve. Mislim, da je odlično, če vam uspe v tem delikatnem procesu ločitve ohraniti mirno kri in jezo pustiti za reševanje pri psihoterapevtu. Izjemno hvaležna sem družini in prijateljicam, ki so mi dale vso pozornost in prostor, da sem se lahko izrazila, kar je vključevalo tudi veliko joka, strahov o prihodnosti ipd. Ves čas ločitve pa sem hodila tudi k psihoterapevtki."

njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava