Tri članice Fight cluba Shony med najboljših 70

3.12.2021 | 08:40

Najvišje je Ela Petan.

Najvišje je Ela Petan.

V decembrski objavi rang lestvice WKF (svetovne karate zveze), v kateri tekmujejo predstavniki 197 držav, so se med najboljših 70 prebila že tri naša dekleta. Ela Petan (mladinke do 53kg) ostaja na 3. mestu za Slovakinjo in Belgijko, Saša Petković (kadetinje nad 54kg) se trenutno nahaja na 35. mestu, Ana Sever (mladinke nad 59kg) pa na 67. mestu. Po pravilih Olimpijskega komiteja Slovenije uvrstitve na WKF lestvici do 64. mesta ustrezajo kriterijem za kategorizacijo športnika perspektivnega razreda, kar pomeni, da bo v klubu poleg Ele v perspektivnem razredu kategorizirana tudi Saša, Ana pa je za las pod pragom kategorizacije.

Možnost napredovanja po rang lestvici bodo naša dekleta imela že naslednji teden, ko se bodo udeležila svetovnega pokala v Benetkah v Italiji, kamor je zaenkrat prijavljenih že 2424 tekmovalcev iz 54. držav.

Kljub zdravstvenim težavam in karantenam smo odločeni, da na tekmi nastopimo in storimo vse v svoji moči, da naš klub, občino in državo zastopamo častno in uspešno!

Sašo Vaš
trener

Galerija

zzzzzzshony (1)
zzzzzzshony (2)
zzzzzzshony (3)
zzzzzzshony (4)
zzzzzzshony (5)
zzzzzzshony (6)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava