Zaključuje se letošnji sevniški občinski praznik

28.11.2021 | 10:00

Fotografije natečaja ''Moja Lisca'' lepšajo Tončkov dom.

Fotografije natečaja ''Moja Lisca'' lepšajo Tončkov dom.

Zaključuje se cikel vsebin, posvečenih letošnjemu občinskemu prazniku, ki so bile zaradi epidemioloških razmer v glavnini okrnjene oziroma izvedene s pomočjo spleta.

Konec tedna je v organizaciji Mladinskega sveta občine Sevnica in Mladinskega sveta Slovenije potekal spletni dogodek z naslovom »Rastimo skupaj: participacija mladih«. Več informacij o vsebini je na voljo Facebook strani MSS – Mladinski svet Slovenije.

Kot spletni dogodek bo potekala tudi letošnja otvoritev Vencembra z odprtjem razstave adventnih venčkov ob sprehajalni poti ob reki Savi v Loki pri Zidanem Mostu. Spletni dogodek bo objavljen v nedeljo, 28. novembra, ob 14. uri na Facebook strani Turističnega društva Loka pri Zidanem Mostu.

Vsebine v počastitev občinskega praznika pa se bodo zaključile v torek, na zadnji novembrski dan. Zaključek fotografskega natečaja ''Moja Lisca'' bo obeležen na Facebook straneh JSKD Sevnica in Občine Sevnica. Izbrane fotografije bližnjega in širšega območja Lisce, prejete v sklopu fotografskega natečaja v izvedbi sevniške območne izpostave Javnega sklada Republike Slovenije za kulturne dejavnosti, odslej lepšajo Tončkov dom.

Občinska uprava Občine Sevnica

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava