Talenti: V finalu tudi Tina Pezdirec; Matevž Derenda izpadel

22.11.2021 | 14:40

Tina Pezdirec in Tamia Šeme (fotografije: Pop tv)

Tina Pezdirec in Tamia Šeme (fotografije: Pop tv)

Tina Pezdirec

Tina Pezdirec

Tina Pezdirec

Tina Pezdirec

Za nami je tretja polfinalna oddaja letošnje sezone šova Slovenija ima talent. S tem pa smo dobili peto in šesto finalno točko. V finale sta se prebili mlada Belokranjka Tina Pezdirec in Tamia Šeme.

V tretji polfinalni oddaji smo spet lahko uživali v šestih vrhunskih točkah, ki so dokazale, da imamo v Sloveniji veliko talenta. Največ glasov so tokrat dobila tri dekleta, ki so se predstavila na polfinalnem odru: Anja VodošekTina Pezdirec in Tamia Šeme. Gledalce je s svojim glasom najbolj navdušila mlada, 13-letna Tina iz Slamne vasi pri Metliki, ki se je tako uvrstila direktno v finale.

Med preostalima pa se je odločala žirija. Branko je svoj glas dal Tamiji, Metka pevki Anji, Ana je svoj glas dala cirkusantki Tamiji, nato pa je imel najtežjo vlogo Lado, ki se je odločil, da izenači rezultat in svoj glas podeli Anji. Zato se je v finale uvrstila tista, ki med njima prejela največ glasov gledalcev. To pa je bila Tamia Šeme, ki je tako postala šesta finalistka letošnje sezone. 

V sinočnji polfinali oddaji so se sicer predstavili pevka Anja Vodošek, čelista Gabrijel in Ruben (Pio Cellos), komik Sebastjan Spital, cirkusantka Tamia Šeme, fantovska skupina Booom! in pevka Tina Pezdirec.

Navdušenje na družbenih omrežjih: 'Tokrat je bilo res pošteno!'

Redko se zgodi, da so gledalci tako zelo složni in navdušeni nad razpletom. Družbena omrežja so preplavile čestitke …

Po oddaji so družbena omrežja znova preplavili odzivi, ki pa so bili tokrat precej drugačni kot običajno. Če so doslej komentatorji v veliki meri izražali nestrinjanje z izborom, jutranji sprehod med spletnimi zidovi razkriva veliko navdušenje nad finalistkama in pozdravljanje razpleta, ki je tokrat po njihovem mnenju potekalo brez tako imenovane kuhinje. »Danes je bilo pošteno glasovanje, tako bi moralo biti vedno,« se glasi eden izmed mnogih komentarjev, ki se mu pridružujejo navdušene vrstice čestitk in ploskanja za zasluženo mesto v finalu.

13-letna Tina je po prihodu domov že zbrala misli in se iskreno zahvalila gledalcem: »Iz srca vam hvala za vse vaše glasove, res mi pomenijo veliko! Danes sem res dala vse od sebe in uživala, upam da ste tudi vi in gledamo se v finalu!!!«

njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava