Nina ljubezen našla na Kmetiji; z Ambrožem pred velikim korakom

29.10.2021 | 13:35

Osebni arhiv

Osebni arhiv

FB Nina Radi

FB Nina Radi

Po dolgem času je Nina objavila nekaj novega na svojem Facebook profilu. Očitno se ljubezen nadaljuje tudi po šovu.

Če ste se spraševali, kje je Nina in kakšen je njen odnos z Ambrožem po šovu, je zdaj jasno, da Romeo in Julija s Kmetije na koncu nista umrla ali se razšla, pač pa srečno živita še danes. To dokazujejo Ambroževe objave na Instagramu, kot Ninine na Facebooku.

"Ljubezni nisem našla v Sanjskem moškem, sem jo pa na Kmetiji," je v svoji objavi napisala Nina. Ambrož pa je v Instagramu zapisal samo: "Ko se čas ustavi ..."

Ljubezen gre naprej

Ko je Nina Radi vstopila v šov Kmetija, se je Ambrožu uresničila skrita želja, vanjo se je namreč zagledal, še preden je svetlolaska vedela, da obstaja. Ambrož nam je zaupal, kako se je vse skupaj začelo in kako se imata danes, ko se že pogovarjata o skupni prihodnosti ...

Med klepetom smo nasmejanega Ambroža pobarali tudi o njegovi ljubezni, Nini, za katero je v šovu Kmetija dejal, da je njegova največja zmaga. Občutki se po snemanju niso ohladili, ravno nasprotno, zaupal pa nam je tudi, da so se tiste prve iskrice v njem rodile mnogo prej, preden je prestopila prag slavnega posestva. 

»Definitivno, moja največja zmaga je to, da sem spoznal Nino. Občudoval sem jo že, ko je bila v šovu Sanjski moški. Že takrat smo se o njej veliko pogovarjali doma, pa s prijatelji in sorodniki, saj se mi je zdela po karakterju primerna zame. Da bo prišla na kmetijo, nisem vedel, sem pa upal, ko sem slišal govorice, da naj bi prišle ženske iz Sanjskega moškega. In ravno to se je zgodilo, prišla je Nina. Vse se je zgodilo, kot sem si želel! Lepo je,« nam je navdušeno razkril Ambrož in nam za konec zaupal še, kako lepo jima je danes, ko ju ne obdaja več negativna energija in ko lahko sproščeno uživata v spoznavanju drug drugega.  

»Midva se imava izven prisotnosti kamer še boljše in še lepše. Sva to, kar sva, podpirava drug drugega, veliko se pogovarjava, tudi o tem, da bi si ustvarila skupno življenje pod eno streho. Tako da ja, se odvija vse v pravi smeri. Ja, ljubezen gre naprej.«

njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava