Jasna Kuljaj: ''Blond lasuljo si še vedno rada nadenem''

28.10.2021 | 13:30

Blond lasulja je že večkrat romala v garažo, vendar si jo na prigovarjanje drugih vedno znova povezne. (osebni arhiv)

Blond lasulja je že večkrat romala v garažo, vendar si jo na prigovarjanje drugih vedno znova povezne. (osebni arhiv)

Ker ne vodi nobene oddaje, uživa v vlogi gledalke televizije doma. (osebni arhiv)

Ker ne vodi nobene oddaje, uživa v vlogi gledalke televizije doma. (osebni arhiv)

Zabavna voditeljica Jasna Kuljaj pravi, da so jo prav zaradi imitiranja opazili na televiziji, kar je bila odskočna deska tako zanjo kot za njene takratne sodelavce, Marjana Šarca, Jureta Godlerja, Tilna Artača ...

Jasna Kuljaj si je sicer privoščila odmor od televizijskega dela, zato pa zdaj vodi različne prireditve in dogodke, gostuje v televizijskih oddajah in nastopa v videospotih. Nazadnje je z ansamblom Mladi Belokrajnci snemala spot, v katerem se je spogledovala z glasbenikom Dejanom Krajcem, v toplejših dneh pa spot s skupino Čuki, v katerem je pred njo pokleknil pevec Jernej Tozon.

Jasna je drugače tudi igralka, saj je nastopala s svojo monokomedijo, in odlična imitatorka – njen najljubši lik je Helena Blagne, s katerim je tudi zaslovela.

NADENE SI JO ZA PRAZNOVANJA

»Na televiziji so me res opazili prav zaradi imitiranja Helene Blagne v Radiu Ga Ga. Začeli so se nastopi s Sašem Hribarjem po vsej Sloveniji. Potem so se pridružili še Tilen Artač, Jure Godler, Marjan Šarec ... Za vse nas je bila to dobra odskočna deska,« se svojih televizijskih začetkov spominja Jasna.

Blagnetova je že večkrat dejala, da je imitatorji ne motijo, Kuljajeva pa meni, da čuti, da glasbenici to ne ustreza tako zelo.

Je torej pospravila lasuljo ali se še kdaj prelevi v Heleno ali morda koga drugega? »Čeprav sem že večkrat blond lasuljo odložila v moj garažni 'depo', si jo na različnih nastopih še vedno nadenem in poživim različna praznovanja. Poglejte, če ne bi imitirala Helene Blagne, nikoli ne bi vedela, kako je, če skočiš iz torte! (smeh) Vse je torej za nekaj dobro!«

E. J.; Svet24

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava