Rok in Barbara Žlindra postala starša - sinčku dala ime Tim

23.10.2021 | 17:00

FB

FB

Tim je malce pohitel, saj je bilo rojstvo planirano v začetku novembra. (foto: arhiv; Tadej Mihelič)

Tim je malce pohitel, saj je bilo rojstvo planirano v začetku novembra. (foto: arhiv; Tadej Mihelič)

Rok in Barbara Žlindra, zakonca in člana Ansambla Roka Žlindre, sta s fotografijo iz porodnišnice potrdila, da sta postala starša.

"Že mnogokrat nama je zaigralo srce, a še nikoli tako kot včeraj. Rodil se nama je SIN. Dobrodošel Tim," je glasbenik Rok Žlindra zapisal na družbenem omrežju. Ob tem pa delil že prvo fotografijo sina, ki je nastala skupaj z Barbaro v porodnišnici. Pod objavo so se seveda usule čestitke ...

Barbara in Rok sta že nekaj časa srečna v ljubezni, večno zvestobo pa sta si obljubila pred slabima dvema letoma. Takrat sta se na skrivaj poročila na sanjskih Havajih. Sicer pa sta Rok in Barbara, ki sta Slovenijo skupaj s svojim ansamblom in s skupino Kalamari s pesmijo Narodnozabavni rock zastopala na izboru Pesem Evrovizije v Oslu leta 2010, v razmerju že več kot deset let, pred dobrimi tremi leti pa sta se tudi preselila v skupno stanovanje.

Po rojstvu otroka si bo Barbara seveda vzela čas za družino, vsem poslušalcem in oboževalcem skupine Ansambel Roka Žlindre pa sporoča, da prihaja tudi preporod zasedbe: "Odri že lep čas samevajo zaradi trenutne situacije s covidom, vsekakor pa se vrnemo in štartamo s polno paro, v kolikor bodo razmere dopuščale. Predstavili se bomo tudi v novi zasedbi, Rok in jaz ostajava, nič bat (nasmeh)."

Veseljak

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava