5. memorial Egona Žabkarja

22.10.2021 | 08:15

5. memorial Egona Žabkarja
5. memorial Egona Žabkarja

Prvi Memorial Egona Žabkarja je NTK Krka Novo mesto pripravila v petek, 27. maja 2016, na njem so se zbrali v glavnem Žabkarjevi učenci – Na 5. memorialu nekaj več kot 50 udeleženk in udeležencev

Novo mesto, 21. oktober 2021 – Organizatorji petega memoriala, ki so ga 'posladkali's kostanjevim piknikom, so bili nad udeležbo presenečeni. Prihajajoče udeležence je najprej pozdravil prijeten vonj pečenega kostanja, ki ga je ta dan obračal sam predsednik NTK Krka Jernej Jedlovčnik, medtem je glavna organizatorka dveh dogodkov Manca Majmut v dvorani vneto popisovala udeležence tako tradicionalnega kostanjevega piknika, ki ga je uvedel prejšnji predsednik kluba Tomaž Kralj, kot nastopajoče. Ker je bila predvsem udeležba najmlajših in gostov tako velika, dvorana pa po malem že premajhna – vodstvo NTK Krka Novo meto je pred časom že razmišljalo o razširitvi dvorane na Drgančevju oziroma o nekakšnem prizidku -, so krkaši sklenili, da se igra v štirih skupinah.

Seveda je šlo bolj za družabni kot tekmovalni dogodek, a srečanje je znova dokazalo, kako ljudje v teh časih pogrešajo simpatična druženja, klepetanja, šalo, smeh. Vse to so tokrat dobili na 5. memorialu Egona Žabkarja, na odlično pripravljenem spominskim namiznoteniškim turnirjem, ki je bil vedno lepo obiskan. In kot po dobri navadi so dobre mamice tudi tokrat ob kostanju pripravile še vrsto različnih piškotkov in drugih otroškim očem dopadljivih jedi, da je bilo v Drgančevju tako dopadljivo, torej, znova nepozabljivo.

Rezultati:

1. skupina, starši: 1. Srečko Rostohar, 2. Amadej Seničar, 3. Marjan Kastelic, 4. Aleš Vidmar

2. skupina, tekmovalna skupina: 1. Janez Jedlovčnik, 2. Kim Kastelic, 3. Tija Kastelic, 4. Ana Blatnik

3. skupina mamice: 1. Klavdija Vertuš, 2. Petra Bizjan Rostohar, 3. Manca Grobovšek

4. skupina začetniki: 1. Bor Rostohar, 2. Maj Antič, 3. Tristan Korenič, 4. Jaka Antič

M. F.

Galerija

_zzzzzzmemorial (1)
_zzzzzzmemorial (10)
_zzzzzzmemorial (2)
_zzzzzzmemorial (3)
_zzzzzzmemorial (4)
_zzzzzzmemorial (5)
_zzzzzzmemorial (6)
_zzzzzzmemorial (7)
_zzzzzzmemorial (8)
_zzzzzzmemorial (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava