Kmetijo zapustila Maria Arko; kruto maščevanje moškega iz preteklosti

3.10.2021 | 17:00

Maria Arko (Pop tv)

Maria Arko (Pop tv)

Kmetijo je včeraj zapustila Maria Arko, premoč v dvoboju je morala prepustiti več desetletij mlajši Romani Lavrič, ki je kot druga dvobojevalka izbrala moč. Ribničanka se je sicer dobro borila, a jo je na zadnji oviri po nekaj težavah v prvih preizkusih Romana ujela in brez težav premagala. 

Od sotekmovalcev se je tako torej morala posloviti Maria, ki se je ob slovesu vsem zahvalila za doprinos v njeno življenje. Na koncu pa je dobila enako pismo kot pred njo že Stanka in Jan, ki namiguje na to, da se njena zgodba v šovu še ni popolnoma zaključila. Presenetil pa je njen odziv, saj je bila njena prva reakcija po prebranem pismu jok. No, na solze je hitro pozabila, saj je v izjavi že vsa nasmejana izrekla sledeče besede: "Če pa strici iz ozadja tako rečejo, je čas, da si naberem novih moči in GREMOOO." 

O svoji poti na Kmetiji se je sicer razgovorila tudi na družbenem omrežju, kjer je zapisala: "Tudi kritiki so del vsakdana. To poznam že od prej. Vsako mnenje cenim. Vse je za nekaj dobro. V moji KOŽI pa ni bil nihče. To pot sem prehodila popolnoma sama. Držala sem glavo nad vodo in NE poznam človeka, ki bi jo prehodil bolje, kot sem jo."

Moški iz preteklosti

Maria Arko je že pred odhodom v dvoboj družini razgalila svojo preteklost, na katero so jo spomnili s svojim nespoštljivim odnosom. Pojasnila je, da je v zunanjem svetu ostala sama zaradi moškega, ki se ji je maščeval, ker se mu je uprla.

»Družina, na kmetijo sem prišla doživeti nekaj posebnega, dobrega, toplega in človeškega. Sem se m prišla tudi, da razširim krog znanstev, kolegov, morda navežem prijateljstvo in zapišem ter obrnem nov list v življenju. Vse to sem nekoč že imela, vendar je v moje življenje vstopil moški, ki mi je sčasoma družino odvzel. Želja po moči in vodenju je bila močnejša od prave ljubezni in iskrenosti. Nisem bila deležna njegove podpore, še manj spoštovanja, občutila sem le prezir, posmeh, zgražanje, zasmehovanje. Povezanost z drugimi mu je bila močnejša od povezanosti z menoj. Zbrala sem zadnje atome moči in temu naredila konec. Sledilo je maščevanje. Moje, meni najbližje, pa tudi druge je napeljal k odmiku. Ostala sem skoraj popolnoma sama,« je v pismu pojasnila Maria in nadaljevala, da je podobne stvari doživela na kmetiji. »Čemu, vendar, se sprašujem? Mar si res ne zaslužim kanček spoštovanja? Si res ne zaslužim tople in iskrene besede?« Maria se je ob koncu zbranim zahvalila za izkušnjo, z njihovo pomočjo je namreč obrnila nov list v svojem življenju. »Niste me zlomili, prišla sem že zlomljena.«

Kot je mogoče razbrati, je imela Maria težave z moškim, ki je bil v okolici priljubljen, medtem ko je za štirimi stenami vladal nadzor, prezir, zasmehovanje, ob zavrnitvi pa je nastopilo maščevanje.

njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava