Guerilla modna revija

24.9.2021 | 09:25

Avtorica ilustracije Kandijskega mostu: Katarina Martinčič

Avtorica ilustracije Kandijskega mostu: Katarina Martinčič

Boste prečkali most do trajnosti skupaj z nami? Vabimo vas, da ste del Guerilla modne revije.

Zakaj guerilla? Smo v času, ko velike korporacije, navkljub veliki podnebni krizi strateško spodbujajo instant nakupovanje. Zato smo se odločili za drugačen pristop. Trajnostna moda je majhna iskrica, ki bo za resničen žar potrebovala povezovanje z ljudmi, ki verjamejo, da lahko tudi sami prispevajo k zeleni prihodnosti. Verjamemo, da lahko skupaj, korak za korakom, dosežemo veliko. Morda celo rešimo svet.

Kot simbol nove dobe bomo 1. oktobra ob 16.00 uri, na Glavnem trgu 17 v Novem mestu organizirali dogodek na katerem bo potekala:

- Simbolična donacija oblačil (kdor bo želel, bo lahko simbolično podaril kos oblačila, ki ga ne potrebuje več)
- Diskusija
"Čigava oblačila nosim? / Kdo nosi moja?"
- Modna revija
s predstavitvijo jesenske kolekcije

V zavodu KNOF delamo na popularizaciji trajnostnega načina življenja, predvsem s ponovno uporabo oblačil in pohištva, razvojem krožnih procesov in produktov ter preko vključevanja v zelene projekte in aktivnosti. Ker želimo trajnostni način življenja približati vsakemu posamezniku, se povezujemo z mladimi kreativci in modnimi oblikovalci, ki dajo konceptu ponovne uporabe posebno vrednost.

Dogodek bo z izborom outfitov popestrila Anja Medle, modna oblikovalka in prejemnica Yung talent Elle Style Awards 2020. Na ogled pa bodo tudi kreacije Morja Design, plod mlade oblikovalke Zale Hrastar, zmagovalke modne revije mladih oblikovalcev, STYLO.

Število mest na dogodku je omejeno, zato pohitite in si zagotovite mesto s prijavo preko spletnega obrazca: https://forms.office.com/r/dTS4DLGEdq

Uporabne povezave:
Knof: https://knof.si/
Kolekcija KNOF: https://collection.knof.si/
Kontakt: info@knof.si, 068 612 989

Dogodek je brezplačen, za udeležbo pa je potrebno izpolnjevati PCT pogoj.

KNOF

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava