SEEMEET SLOVENIA 2021 - Edinstvena priložnost za mreženje med poslovneži

11.9.2021 | 09:35

SEEMEET SLOVENIA 2021 - Edinstvena priložnost za mreženje med poslovneži

Do 30. septembra so odprte prijave na edinstveni mednarodni poslovni dogodek Seemeet Slovenia 2021, ki se bo letos sicer v digitalni izvedbi odvijal 20. in 21. oktobra. Šlo bo za pestro mreženje med različnimi poslovneži iz različnih podjetij, ki bodo prek do 24 vnaprej organiziranih sestankov lahko dodobra razširili svojo mrežo poznanstev in kontaktov. Manjkala ne bodo niti tematska predavanja, letos usmerjena v bolj tehnične vode.

Mednarodni B2B dogodek Seemet Slovenia nudi edinstveno platformo – najboljše možno okolje za mreženje, ki omogoča vrsto priložnosti za sklepanje novih poslov, pridobivanje neposrednih kontaktov s potencialnimi kupci, bodočimi dobavitelji, partnerji. »SEEMEET je odlična priložnost za manjša podjetja, ki običajno težje prihajajo v stik z velikimi podjetji, da se srečajo, da predstavijo svoja znanja in kompetence, svoje inovacije in nenazadnje sklenejo posel“, o dogodku pove Franci Bratkovič, direktor Razvojnega centra Novo mesto, ki je vodja konzorcija organizatorjev (11 razvojnih agencij) tega dogodka, ki ga podpirata Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija.

Tematska predavanja priznanih strokovnjakov

Dvodnevni dogodek bodo obogatila spremljajoča tematska predavanja, ki bodo slonela na kovinski industriji in strojegradnji, elektro industriji ter sektorju informacijske in komunikacijske tehnologije. Govorci bodo Boško Praštalo, eden redkih posameznikov v Sloveniji, ki so na podlagi večletnih raziskav in lastnih 20-letnih izkušenj v prodaji, vodenju prodajnih ekip in svetovanju razvili unikaten sistem poslovnega in socialnega mreženja; Dale Kirkwood, poslovni razvoj, RESCO spol. s. r. o., strokovnjak v elektroindustriji; Janez Öri iz Iskratela d. o. o., z več kot 20 let izkušenj v telekomunikacijski industriji; in Aleksander Špiler, direktor prodaje TPV Automotive, z izkušnjami iz ekonomije, elektroindustrije, gradbeništva in prehranske industrije. TPV Automotive (član skupine TPV) pa bo tudi eno od podjetij, ki bo na dogodku iskalo bodoče partnerje.

Prijave na dogodek so odprte do 30. septembra na www.seemeet.si.

Več informacij: Aleksej Metelko, vodja projekta (aleksej.metelko@rc-nm.si, 030 304 303)

RC Novo mesto

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava