Nini Savnik iz ''Sanjskega moškega'' dvorijo iz vseh vetrov

5.9.2021 | 17:20

Nini Savnik iz ''Sanjskega moškega'' dvorijo iz vseh vetrov
Nini Savnik iz ''Sanjskega moškega'' dvorijo iz vseh vetrov

Nini Savnik iz Brežic po šovu Sanjski moški še zdaleč ni dolgčas. Da je temu tako, gre pripisati zlasti pogumnim fantom, med katerimi so tudi taki, ki so pripravljeni prevoziti veliko kilometrov, da bi jo spoznali.

Nino Savnik smo spoznali kot tekmovalko v oddaji Sanjski moški, ko je  malo hudomušno pripomnila, da bo v primeru neuspeha odšla med nune.  A ta dan očitno za Nino še ni prišel, ali kot smeje se pravi, jo malo skrbi,  da bi jo tudi tam zavrnili. Življenje se ji je po oddaji spremenilo ravno toliko,  kolikor je dovolila sama. Zgodila so se nova poznanstva, dogaja pa se tudi, da jo  ljudje na ulici prepoznajo, včasih tudi fotografirajo na skrivaj, kar se Nini zdi nadvse smešno, saj prošnje za fotografijo še ni zavrnila.

Je pa bila prisiljena zavrniti kar nekaj kandidatov, ki so ji po oddaji pisali prek družbenih omrežij. Fantje so  tam poskrbeli za pravo norišnico, se rada pošali. Veliko pogumnih mladeničev  se je našlo, presenečena pa je bila, da se še vedno najdejo takšni, ki so pogumni  tudi v živo. V zadnjih nekaj mesecih so nekateri za to, da jo spoznajo, prevozili  kar konkretno kilometrino. Čeprav še ni našla gospoda pravega, upanje v ljubezen ostaja. Kljub temu da se je šopki na porokah izogibajo v velikem loku, Nina  verjame, da je »bolje biti srečen in sam kot nesrečen v dvoje.«

njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava