Otroci znanih prvič v šolo - tudi Anastazija Jasne Kuljaj

2.9.2021 | 14:10

Otroci znanih prvič v šolo - tudi Anastazija Jasne Kuljaj

Številni otroci slovenskih zvezdnikov so se letos prvič odpravili v šolske klopi ... Prvi september v življenju večine predstavlja pomembno življenjsko prelomnico. Gre za dan, ko prvič stopimo v šolske klopi, kar je predvsem čustveno za starše, otroci pa so v večini navdušeni nad svežimi prijateljstvi. 

Letos prvič v šolske klopi stopajo tudi otroci številnih znanih obrazov. Preverimo, kako so proslavili prvi šolski dan. 

"Prvi šolski dan! Danes je za nas čustven dan. Ponosna starša," je na družbenem omrežju ob fotografiji s hčerko in partnerjem Rokom Kunaverjem zapisala nekdanja plezalka Natalija Gros. Natalijina hči Ela se je plezalki rodila v zakonu Juretom Breceljnikom, ki je nekaj mesecev po rojstvu hčerke sicer tragično umrl. Rok pa je Elo sprejel za svojo. 

Prvošolka je postala edinka slovenske voditeljice Jasne Kuljaj. Dekleti skupaj krasita naslovnico aktualne številke revije Lady. Jasna pa je na Instagramu preprosto zapisala: "Pa naj gre ..." 

Tudi mlajši sin pevke Natalije Verboten, Oskar, je postal prvošolec. Pevka je to proslavila z eno izmed redkih fotografij s sinovoma na družbenih omrežjih in ob tem poslanico podala tudi ostalim šolarjem: "Dragi šolarji, zdaj je čas, da ponovno zavihate rokave, poprimete za delo, usvojite dobre delovne navade, ste radovedni, vedoželjni, motivirani … da uspešno pridobite znanje za življenje. Dragi starši, mi pa smo tukaj za podporo, vodenje in vzgojo!"

Prvošolko Taro je na novo pot pospremil tudi raper Trkaj. "Prvi šolski dan. Nej ti ostane v večno lepem spominu in nasmehu. Naj te spremlja sreča ,ki se z vsakim korakom veča. Maš to tamala!"

Najmlajšo hči je v šolo pospremila tudi Tinkara Fortuna (Bepop): "Draga Flora, uživaj na tej novi poti. Bodi zvedava in radovedna, odkrivaj svoje talente in zapomni si, da niso ocene tisto, kar te definira, ampak tvoje srce in dejanja. Radi te imamo in vedno ti bomo stali ob strani."

Starejšo hči Sio sta v šolo prvič pospremila tudi Teja in Jani Jugovic. "Ne znam opisat ponosa, ki ga čutim in hvaležnosti vrtčevskima vzgojiteljema, ki sta vse naše otroke tako lepo pripravila na vstop v šolo. Samo upam lahko, da bo začetno navdušenje trajalo in da bo z najlepšim srčkom, ki ga ima brezskrbno stopala novim zmagam naproti," je ob tem zapisala Teja.

Skupaj s Sio, z roko v roki, pa se je v šolo prvič odpravila tudi hči komentatorjev šova Sanjski moški, Maruše in Luka.

njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava