Ribja kulinarična delavnica, Gostilna Šempeter Bistrica ob Sotli
6.8.2021 | 10:00
Na delavnicah boste spoznali pomen rib v prehrani za prebivalce Posavja v preteklosti in se seznanili z raznovrstnimi načini priprave sladkovodnih rib.
Petek, 6. avgust, 10.00,
Gostilna Šempeter, Bistrica ob Sotli
SLADKOVODNA RIBA V KULINARIKI
Petek, 20. avgust, 18.00,
Gostilna Kunst, Leskovec pri Krškem
OKUSNA RIBA IZ POSAVJA
Upoštevali bomo vse ukrepe za preprečevanje širjenja bolezni COVID-19 in poskrbeli za varno izvedbo.
Prosimo za prijavo na: vodnik@pmb.si, 07 46 605 17, 031 708 737.
Rok za prijavo na prvo delavnico je do 3. avgusta,
za drugo pa do 16. avgusta oziroma do zapolnitve prostih mest.
Kulinarični delavnici sta del projekta Ribe na naravovarstvenem območju, ki ga sofinancira Evropski sklad za pomorstvo in ribištvo (ESPR). Partnerji projekta so: Občina Sevnica, Posavski muzej Brežice, Ribogojec podjetje Akval d.o.o. in Turistična zveza Občine Sevnica.
DL: Portret tedna - Sašo Đukić
FranciD: Malo se je pa že ispel...
DL: Tatovi so se lotili vežice - Brez...
FranciD: Obvezno napisat ime zavarovalnice!
DL: Pri Slavku Barboriču - Gasilci obiskali...
pureber: Slavko, še na mnoga leta ti želim.
DL: Prenova dol. železnice - Začelo se je,...
miha: Pa da vidmo je reku ta slep. Se pravi...
Tajski boks: Zmagovito na Madžarskem, v...
miha: Kaj je boljši šport kik boks al...
DL: Zvonil alarm, a kraje ni bilo; lahko bi ravnali drugače
tor, 26.3.2024
DL: Zahvala ekipi
sre, 27.3.2024
Nuša Derenda ostro zanika govorice o ločitvi
pon, 25.3.2024
Letošnja Kmetija snemana v drugem letnem času in v drugem kraju
sre, 27.3.2024
Dvojčici Yebuah: Vse najboljše za 50. rojstni dan
tor, 26.3.2024