namig za premik

Poletne delavnice: Aktiven izlet za zaključek Poletnih delavnic, Pustolovski park

5.8.2021 | 09:00

V Medgeneracijskem dnevnem centru aktivnosti Hiša sožitja, ki deluje v okviru Društva upokojencev Novo mesto v času poletnih počitnic organiziramo poletni program » Poletne aktivnosti«, ki bodo potekale med 6.7.2021 in 5.8.2021. Aktivnosti bodo potekale vsak torek in četrtek med 9. in 11. uro in bodo BREZPLAČNE. Aktivnosti so namenjene za otroke s spremstvom starejše osebe in potekajo na različnih lokacijah.

Poletne delavnice bomo zaključili v Pustolovskem parku Otočec. Pustolovski park Otočec je namenjen zabavi in preživljanju prostega časa ter zabavi otrok in odraslih. Temelji na pustolovski dogodivščini na posebej za to prirejenem poligonu, ki je v obliki avanturistične poti zgrajena skozi gozd. V parku se boste lahko iz tal dvignili med drevesne krošnje in se odpravili na pravo popotovanje med drevesi. Svet boste videli in doživeli iz druge perspektive.

Zberemo se ob 9. uri pred Pustolovskim parkom Otočec (Prapreška pot 4, Otočec). Priskrbljeno bo tudi za pijačo in prigrizek.

Na delavnice se je potrebno prijaviti na telefonsko številko 041 717 031 ali po elektronski pošti na naslov: upokojenci2@t-2.net. Na posamezno delavnico se lahko prijavite najkasneje dan pred izvedbo posamezne delavnice do 12. ure oziroma do zapolnitve prostih mest. Se vidimo!

‹ nazaj