Poletne delavnice:  Slikarska delavnica, DU Novo mesto

3.8.2021 | 09:00

V Medgeneracijskem dnevnem centru aktivnosti Hiša sožitja, ki deluje v okviru Društva upokojencev Novo mesto v času poletnih počitnic organiziramo poletni program » Poletne aktivnosti«, ki bodo potekale med 6.7.2021 in 5.8.2021. Aktivnosti bodo potekale vsak torek in četrtek med 9. in 11. uro in bodo BREZPLAČNE. Aktivnosti so namenjene za otroke s spremstvom starejše osebe in potekajo na različnih lokacijah.

V vlogi slikarja bomo zadnji teden poletnega druženja začeli z zbiranjem utrinkov, ki so se nam najbolj vtisnili v spomin in ki jih bomo poskušali tudi naslikati.

Pri tem nam bodo pomagali člani Likovne sekcije Jutro.

Zberemo se ob 9. uri v večnamenskem prostoru Društva upokojencev Novo mesto (Čitalniška ulica 1). Poskrbljeno bo tudi za pijačo in prigrizek.

Na delavnice se je potrebno prijaviti na telefonsko številko 041 717 031 ali po elektronski pošti na naslov: upokojenci2@t-2.net. Prijave zbiramo vsak delavnik med 8. in 14. uro. Na posamezno delavnico se lahko prijavite najkasneje dan pred izvedbo posamezne delavnice do 12. ure oziroma do zapolnitve prostih mest. Se vidimo!