Odlična predsednikova pica

23.6.2021 | 09:15

Odlična predsednikova pica
Odlična predsednikova pica
Odlična predsednikova pica

Slasti dobre tradicije in tradicijo samo ne more pregnati niti zloglasni covid-19. Tako so se v hladni namiznoteniški dvorani v Drgančevju zbrali mladi člani NTK Krka Novo mesto, pridružili so se jim tudi nekateri starši. Vodstvo kluba je namreč v skladu z letnim načrtom dela v klubu pripravilo zaključni turnir z manjšo pogostitvijo, s katero naj bi se v dobrem vzdušju poslovili od sezone 2020-2021 in se pripravili na novo.

Vsekakor je šlo v glavnem za druženje, ki smo ga letos vsi pogrešali, vendar, kot je v nagovoru zbranim izjavil predsednik NTK Krka Novo mesto gospod Jernej Jedločnik: »… današnje druženje ni čisto navadno, vsakodnevno druženje, izkoristili ga bomo tudi zato, da bomo po viteško prekrižali loparje in v družbi staršev in mentorjev poskrbeli za prijetno vzdušje.«

V dvorani je bilo res živahno. Mladi krkaši so se z mentorji in nekaterimi starši od stare sezone res poslovili v dobrem vzdušju. In se začeli pripravljati na novo. Nekaj je k temu zanesljivo pripomogla tudi odlična predsednikova pica.

J. P.; foto: Amadej Seničar

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava