Anton Janc (RK Trimo Trebnje): Navijači ste vedno naš osmi igralec

23.6.2021 | 08:45

Anton Janc (RK Trimo Trebnje): Navijači ste vedno naš osmi igralec

Ob koncu sezone je osvojitev drugega mesta, ki velja za največji uspeh v klubski zgodovini in praznovanje 60. obletnice generalnega pokrovitelja kluba Trima pokomentiral predsednik Anton Janc, ki na čelu celotnega trebanjskega kluba bdi že 17 let in verjame, da trebanjski rokomet ni na vrhuncu, temveč se šele vzpenja.

Anton Janc je predsednik kluba že vse od leta 2004. Zvest je ostal tudi v izjemno težkih časih, zdaj pa se utegne pisati nova uspešna zgodba trebanjskega rokometa. Klub je v tej sezoni pod vodstvom odličnega reprezentanta Uroša Zormana nastopal v EHF ligi in osvojil zgodovinski naslov državnega podprvaka, ambicije pa segajo visoko v vrh slovenskega rokometa.

»Vtisi so izjemni, kot se za takšen dogodek spodobi. Po eni strani je to velika nagrada za vložen trud vseh, ki so kadarkoli sodelovali v klubu, po drugi pa odgovornost, da to poslanstvo sedanja ekipa nadaljuje in nadgradi na vseh področjih delovanja kluba,« je ob koncu sezone spregovoril Anton Janc.

Ob uspešnem vodenju kluba je zaposlen v podjetju Trimo, d.o.o. in opravlja funkcijo direktorja splošnega sektorja. Podjetje je že 21 let generalni pokrovitelj trebanjskih levov, hkrati se lahko pohvali s šestdesetletno tradicijo delovanja. »Trimo, d.o.o. je že več kot dvajset let generalni pokrovitelj kluba in na ta način zagotavlja osnovne pogoje delovanju kluba. Še več, celotno to obdobje je Trimo v klub prenašal tudi vrednote, način dela in organizacije ter širil obzorja. Predvsem pa je ves čas poudarjal pomen sodelovanja z lokalnim okoljem, predvsem v vzgoji mladih rokometašev.«

Letošnja sezona je bila zares nenavadna. Zaradi epidemije koronavirusa so tribune samevale po celotnem svetu, zadnja epidemija pa je trajala skoraj osem mesecev. Če se bo trenutno stanje izboljšalo, lahko v novi sezoni pričakujemo ogled tekem brez omejitev.

»Navijači ste naš osmi igralec, zato smo zelo ponosni, da ste bili z nami tudi letošnjo sezono, kljub vsem omejitvam, če ne drugače, pa preko TV in socialnih omrežij. Obljubljamo vam, da bomo pripravili še veliko spektaklov, na katerih verjamem, da se bomo lahko srečali v živo!« je ob koncu spregovoril Janc.

RK Trimo Trebnje

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava