Nina Pušlar zapela v Postojnski jami

22.6.2021 | 12:15

Foto: Nejc Fon

Foto: Nejc Fon

Nina Pušlar zapela v Postojnski jami

Za Nino Pušlar je čudovit teden: potem ko so jo razglasili za najbolj predvajano izvajalko z najbolj vrteno pesmijo v lanskem letu, je v Postojnski jami, kjer je prvič z bendom zaigrala tudi novo skladbo 'Tople oči', začela veliko poletno koncertno turnejo.

V 15. letih kariere uspešen glasbenik doživi marsikaj. Nina Pušlar je v tem času pela že marsikje, ob zelo različnih priložnostih in zelo raznovrstnemu občinstvu. A tu pa tam se ji še zgodi kakšen prvič. Tako je prvič zapela sto srečnim izbrancem v Postojnski jami.

''Bilo je nepozabno!" se je kot mali otrok z veliko liziko po koncertu med kapniki namuznila naša najbolj priljubljena pevka in dodala: "Pred dnevi sem v albumu našla fotografijo obiska Postojnske jame iz otroških let in skozi misli mi je švignilo: kdo bi si takrat mislil, da bom nekoč pela tukaj?! To je  enkratna priložnost, ki je ne dobi vsak glasbenik, zato sem še posebno vesela, da sta me Zavarovalnica Merkur in Radio 1 povabila k projektu Čudež življenja in smo lahko izvedli ta kratek, a res nepozaben nastop".

Nina in njen odličen bend so odigrali hite To mi je všeč, Za naju, Tebe imam, Poljub na klopci, Svet na dlani (ki se je po razglasitvi za najbolj predvajano pesem minulega leta spet takoj vrnila na lestvico Slo Top 50), prvič pa so skupaj izvedli tudi najnovejši singel Tople oči, ki bo v naslednjih dneh dobil tudi video podobo. Celoten program so zvočno nekoliko priredili za nastop v tem enkratnem okolju, v glavnem pa boste te verzije skladb slišali tudi na poletni turneji, ki prinaša obilje koncertov od obale do Prekmurja.

G. Z.

Galerija

_zzzznina (1)
_zzzznina (2)
_zzzznina (3)
_zzzznina (4)
_zzzznina (5)
_zzzznina (6)
_zzzznina (7)
_zzzznina (8)
_zzzznina (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava