Krkin dan = Športni dan krkašev

14.6.2021 | 14:30

Krkin dan = Športni dan krkašev
Krkin dan = Športni dan krkašev
Krkin dan = Športni dan krkašev
Krkin dan = Športni dan krkašev
Krkin dan = Športni dan krkašev
Krkin dan = Športni dan krkašev

Krkin športni dan in v preteklih letih tudi družabno srečanje, poimenovano Krkin dan, so v Krki to soboto strnili le v športni dan - športne tekme krkašev. Na igriščih športnega parka na Loki so se Krkini sodelavci pomerili v različnih športih. To je bil po daljšem obdobju dan zdrave športne tekmovalnosti in dobrega razpoloženja, na katerem so lahko krkaši uživali v številnih športnih disciplinah in dejavnostih in krepili dobre medsebojne odnose.

Dopoldanskih tekmovanj so se udeležili številni športni navdušenci pa tudi nekaj navijačev. V sklopu tekmovanja Izbiramo najboljšo ekipo v športni rekreaciji so potekale tekme v odbojki, nogometu in košarki. Krkaši so se pomerili tudi v pikadu, orientacijskem teku, tenisu in veslanju. Za ljubitelje hoje so organizirali dva pohoda, za rekreativne kolesarje pa dva kolesarska izleta – enega po dolenjski trasi, drugega pa iz Ljubljane do športnega parka na Loki.

Ostali so se lahko preizkusili v vožnji s čolnom ali supom po reki Krki.

Med tekmami so tekmovalce s svojim nastopom navduševali člani akrobatske skupine F&B Acrobatics.

Najboljšim ekipam so takoj po končanih tekmah v skladu z veljavnimi zaščitnimi ukrepi podelili pokale. Krkin cilj je v prvi vrsti množična športna udeležba krkašev, ki se prav tako točkuje. Tokrat pa so zaradi razmer upoštevali le kriterij najboljših ekip v tekmovalnem delu.

V tekmovalnem delu so bili letos najboljši sodelavci Oskrbne verige, medtem ko so pokal za najštevilčnejšo ekipo tokrat prejeli sodelavci iz Marketinga in Prodaje.

Športni dan krkašev je bil v celoti izveden z upoštevanjem vseh NIJZ priporočil. Dogodka so se udeležili le sodelavci, ki so bodisi preboleli covid-19, bili cepljeni ali pred udeležbo opravili hitri antigenski test (PCT).

Srečanja krkašev imajo dolgoletno tradicijo. Da je prav druženje tisto, ki med zaposlenimi spleta trdne vezi, v Krki vedo že od ustanovitve. Zato že 67 let ob poslovanju veliko pozornosti namenjajo tudi skrbi za dobre medsebojne odnose. Zavedajo se namreč, da je le z dobrimi in odprtimi medčloveškimi odnosi mogoče uspešno dosegati poslovne cilje.

Zato so se krkaši ponovnega druženja – sicer v omejenem številu in prilagojeni organizaciji – neizmerno razveselili.

Službo za odnose z javnostmi v Krki, d. d., Novo mesto

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava