DL: Izkušena novomeška gostinca
13.6.2021 | 16:00
Pred dnevi smo ob lepem sončnem vremenu na kavi srečali tudi dva izkušena novomeška gostinca. Rudi Mlinarič vodi gostilno Pugelj, ki je še vedno poznana po tradicionalni pečeni kokoši, Branko Kramarič, ki je nekoč vodil Šofersko na Otočcu, pa zdaj uživa zasluženi pokoj. Kljub temu rad prisluhne izkušnjam svojega sina Dejana, prav tako gostinca, in jih oplemeniti s predlogi, kako »krmariti« v teh gostinsko zahtevnih časih.
Članek je bil objavljen v 13. številki Dolenjskega lista 1. aprila 2021
R. M., foto: DL
Jasna Kuljaj nova direktorica
FranciD: Čestitam Jasna! Lepa mora bit...
DL: Zakaj novomeški Glavni trg ne živi...
Marian: Občina je tista, ki lahko privabi...
DL: Portret tedna - Sašo Đukić
FranciD: Malo se je pa že ispel...
DL: Tatovi so se lotili vežice - Brez...
FranciD: Obvezno napisat ime zavarovalnice!
DL: Pri Slavku Barboriču - Gasilci obiskali...
pureber: Slavko, še na mnoga leta ti želim.
Zdravilni in okusni recepti, pripravljeni iz smrekovih vršičkov
pon, 15.4.2024
Zdrav recept za kruh, ki ne redi in zavira apetit
ned, 14.4.2024
Jasna Kuljaj nova direktorica
tor, 16.4.2024
FOTO: Tof 90 let praznoval na Jugorju
pon, 15.4.2024
Vaš komentar: zbiranje odpadkov ''od vrat do vrat'' - za manj odpadkov višje cene?
ned, 14.4.2024