Femme fatale 2021 Patricia Pangeršič; med kandidatkami Rebeka Dremelj

7.6.2021 | 13:45

Zmagala je Patricia Pangeršič

Zmagala je Patricia Pangeršič

Predstavitev Rebeke Dremelj

Predstavitev Rebeke Dremelj

Vse kandidatke

Vse kandidatke

Dobili smo najbolj fatalno, najbolj zapeljivo, najbolj usodno! V Festivalni dvorani smo 6. junija 2021 razglasili žensko, ki je v očeh bralcev revije Avenija in drugih najbolj branih slovenskih revij skupine Media24 usodno zaznamovala leto 2021 – femme fatale leta 2021 je postala Patricia Pangeršič. Pred mikrofonom se je tokrat znašel igralec, imitator in voditelj, izjemni Klemen Slakonja, ki je navdušil prav v vseh pogledih. Jedi, v katerih so v prestižni večerji uživali gostje, je idejno zasnoval kuharski mojster Mojmir Šiftar iz Restavracije PEN klub Ljubljana. Pri izvedbi je kuharskemu mojstru priskočila na pomoč ekipa Viva cateringa.

Izbor femme fatale poteka pod okriljem revije Obrazi/Avenija, mesečnika, ki vsak tretji četrtek v mesecu stopa po poteh slavnih in prinaša ekskluzivne intervjuje, odlične pogovore in reportaže z najzanimivejših domačih in tujih dogodkov, zmagovalko pa so izbrale bralke in bralci revij Zarja/Jana, Zvezde/Lady, Bodi zdrava, Vklop/Stop, Liza/Maja in Avenija, dnevnega časopisa Novice Svet24 ter obiskovalci spletnih strani www.svet24.si, www.njena.si in www.odkrito.si.

Letošnja prireditev je potekala v znamenju fatalne lepote, ki sta jo obkrožala poletna sivka in mediteranski slog, takšen pa je bil tudi meni priznanega kuharskega mojstra.

Na odru so se najbolj fatalnim Slovenkam pridružili tudi fatalni glasbeniki – Magnifico, Flirrt in Eroika Aromatika, ki so navdušili izbrano občinstvo, fatalne lepotice pa sta na oder pospremila mistra Slovenije Sebastian Čufer in Tadej Polajžer.

Vzdušje se je stopnjevalo do svečane razglasitve, ko je na oder stopila urednica revije Avenija Petra Kancler in razglasila najbolj fatalno žensko letošnjega leta, Patricio Pangeršič.

Njena najbolj fatalna lastnost je njena posebna, pozitivna in fatalna energija. V svoji koži se vedno počuti zelo dobro, ne glede na to, ali ima na sebi športno, vsakdanjo ali pa elegantno 'opremo'. Če bi bilo po njeno, bi se morale ženske vedno v svojem telesu počutiti odlično, saj potem to energijo z lahkoto prenašajo tudi na vse okrog sebe.

Za naslov femme fatale 2021 se je potegovalo osem usodnih Slovenk, ki so se na odru predstavile v kreacijah priznanih slovenskih oblikovalk, in sicer Adrijana Dimec (v kreaciji Mojce Celin), Rebeka Dremelj (v kreaciji Urše Drofenik), Nataša Godler (v obleki Jerneje Podbevšek Zhembrovskyy), Tina Gorenjak (v obleki Mateje Benedetti, Benedetti Life), Anamarija Lampič (v obleki Jelene Proković), Maja Martina Merljak (v kreaciji Davida Hojnika, DH Fashion), Mojca Mavec (v kreaciji Maje Ferme, Maja Ferme Fashion) in Patricia Pangeršič (v obleki Matica Velerja).

Dosedanje femme fatale so: Tanja Ribič (2004), Živa Vadnov (2005), Sanja Grohar (2006), Nina Ivanič (2007), Bernarda Žarn (2008), Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy (2009), Nika Kljun (2010), Nataša Dobelšek (2011), Jadranka Juras (2012), Ana Lukner (2013), Tanja Skaza (2014), Nuška Drašček (2015), Alma Rekić (2016), Ota Širca Roš (2017), Lara Komar (2018) in Natalija Verboten (2019).

Femme fatale 2021 je od predstavnika blagovne znamke Mitja Škrabla prejela zmagoslavni kipec Steklarne Rogaška. Aleša Mižigoj, direktorica podjetja Medex, ji je poklonila darilni paket Medexovih izdelkov, podjetje Slowatch in vodja modnih blagovnih znamk Barbara Tell pa sta jo okrasila z nakitom PD Paola. Za oblačila kuharja Mojmirja Marka Šiftarja je poskrbelo podjetje s.Oliver. Bledrose hotel je fatalkam podaril darilne bone s popustom pri bivanju v butičnem hotelu, zmagovalka pa si bo lahko tam privoščila nočitev z zajtrkom. Tina Fabjan, vodja umetnikov ličenja Max Factor, je z ekipo vizažistov poskrbela za ličenje in fatalnim ženskam podarila komplete izdelkov Max Factor. Fatalna ženska je prejela tudi paket izdelkov za nego telesa in duha podjetja Blue Hill ter masažni pripomoček podjetja Natashaspace. Za pričeske je na fatalni večer poskrbel LiteRAM, ki je zmagovalko nagradil še z bonom za wellness nego las in lasišča. Vrhunski trihodni meni je skreiral chef Mojmir Marko Šiftar iz podjetja Pen house, ki je del Kaval groupa, ob spremljavi vin s posestva Berce, na omizjih pa so stale tudi vode Costella in brezalkoholne pijače Botanica podjetja Jamnica. Za vrhunsko postrežbo je skrbelo osebje Vivo cateringa, okusno dekoracijo v mediteranskem slogu je v ljubljanski Festivalni dvorani zagotovilo podjetje Blue Hill, da so trenutki tega nepozabnega večera ostali ujeti v večnost, pa je poskrbel Slik Slik.

D. Š.

Galerija

_zzfatalke (01)
_zzfatalke (03)
_zzfatalke (04)
_zzfatalke (05)
_zzfatalke (06)
_zzfatalke (07)
_zzfatalke (08)
_zzfatalke (09)
_zzfatalke (11)
_zzfatalke (12)
_zzfatalke (13)
_zzfatalke (14)
_zzfatalke (15)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava