VIDEO: Presenečenje za očetov abraham

8.5.2021 | 17:40

Ata in sinova

Ata in sinova

Ko sta bila še majhna ...

Ko sta bila še majhna ...

Družina

Družina

Ansambel

Ansambel

Petani imamo čisto novi videospot za pesem “Vzornik”, ki sva jo Denis in Primož napisala svojemu očetu Ivanu za okrogli 50. rojstni dan.

O nastanku pesmi in spotu ter presenečenju za očeta:

Pesem je bila napisana že pet let prej, a sva jo skrbno pospravila in hranila prav za Abrahama, saj je to po našem mnjenju največje darilo, ki smo mu ga lahko dali. Na obraz so se mu prikradle solze sreče, zato vemo, da je bilo vredno čakati toliko let.

Videospot smo snemali na sončen dan zraven čudovitega kozolca na kmetiji Zagorc.

Sama zgodba govori o čutu za glasbo, vrednotah in naukih, ki jih je oče prenesel na svojega sina. Sin se zaveda, da kjerkoli po svetu hodi, nosi del očeta v sebi. Na to je neizmerno ponosen in hvaležen, v prihodnosti pa si bo prizadeval, da vrednote prenese na svoje otroke.

Velika zahvala gre vsem igralcem in igralkam v videospotu. Poleg fantov iz ansambla so v spotu igrali Katja in Martina Petan, Tian Ostojić, Jurij, Barbara, Anaia in Noemi Lindič, Ana Kambič in Petra Zupančič.

Seveda brez vrhunske snemalne ekipe Pratnemer, ki sta jo sestavljala naša dobra prijatelja Andrej Pratnemer in Denis Vengust, ne bi uspeli posneti tako lepe videozgodbe.

Ansambel Petan

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava