Lili Žagar v Göteborgu: domov poslali po polento

9.4.2021 | 13:45

Lili Žagar v Göteborgu: domov poslali po polento
Lili Žagar v Göteborgu: domov poslali po polento

Lili Žagar se z Markom Potrčem in otrokoma že nekaj časa mudi na Švedskem. Tam je družina bila tudi med velikonočnimi prazniki in Marko je konec tedna na družabnem omrežju delil zapis in fotografije:

''Na ta prazničen vikend smo si dali malo duška ter soboto in nedeljo izkoristili za nekaj več prostega časa kot sicer. Ta vikend se ni delalo. Potepali smo se, raziskovali, kaj dobrega pojedli in ati si je prvič na Švedskem privoščil pivo 😁 Si ga res zelo, zelo redko.

Ulice v Göteborgu so bile malo bolj prazne kot običajno, ker so ljudje seveda praznovali v družinskem krogu, a terase kavarn, restavracij in lokalov, so bile (še posebej zaradi lepega vremena) nabito polne. Prav lepo je bilo sedet in opazovat nasmejane, sproščene ljudi.

Današnji dan zaključujemo z vonjem po slovenski večerji; polenta z mlekom. To mami pripravlja v glavnem za Injo. Mimogrede, polento smo morali naročit iz Slovenije, ker je tukaj takšne ne najdemo 😄 In kljub temu, da nam je ta dežela precej prirasla k srcu, seveda vsi že kar krepko pogrešamo dom in komaj čakamo, da polento spet skuhamo doma.

Vsem doma pa želimo lep zaključek prazničnega vikenda in pošiljamo sledeče sporočilo:

Spoštujmo se, poskusimo razumeti drug drugega in sprejeti, da vsi nimamo enakih pogledov ter prepričanj. Cenimo drug drugega ter cenimo življenje vsak dan. Smejmo se čim več in imejmo se radi. Vsi.''

Galerija

_zzzlili (1)
_zzzlili (2)
_zzzlili (3)
_zzzlili (4)
_zzzlili (5)
_zzzlili (6)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava