VIDEO: Miran Rudan s Pop Designom se vrača

16.3.2021 | 11:50

Menart/Promocijski material

Menart/Promocijski material

V spotu "Medena" nastopa tudi slikar Roman Ferlinc, ki slika portret glavne igralke, Sanje.

V spotu "Medena" nastopa tudi slikar Roman Ferlinc, ki slika portret glavne igralke, Sanje.

VIDEO: Miran Rudan s Pop Designom se vrača

Miran Rudan je s skupino POP DESIGN na njenem uradnem FB profilu predstavil novi komad, ki si ga je v samo enem dnevu ogledalo res veliko ljudi. V manj kot enem dnevu si je video skladbe "Medena" ogledalo več kot 22.000 ljudi.

Za "Medeno" člani POP DESIGNA pravijo, da je nekoliko bolj "pocukrana" od tega, kar smo po navadi od njih vajeni, kljub temu pa kaže, da se bo prijela.

Medtem ko se je tudi tokrat pod besedilo podpisal odlični MIRAN RUDAN, je glasba delo MATJAŽA VLAŠIČA, aranžma pa je napisal KREŠIMIR TOMEC.

Videospot je tudi tokrat delo ANDREJA PRATNEMERJA in njegove ekipe.

Med neštetimi prijavami na avdiciji za sodelovanje pri snemanju videospota, so izbrali SANJO IN MATEJA, ki sta svoji vlogi tudi odlično odigrala, posebno pohvalo pa si vsekakor zasluži tudi SLIKAR ROMAN FERLINC, ki je v videospotu cel čas slikal žensko – rdečo nit zgodbe.

Spot je bil tokrat posnet na Goričkem, v idiličnem ambientu apartmaja Anika.

»Vsi, ki smo sodelovali pri tem projektu verjamemo v ta izdelek in srčno upamo, da bo všeč tudi našim poslušalcem« so povedali fantje in dodali: »Prvi odzivi so nenormalno dobri in zelo pozitivni, kar ekipi daje še večji zagon za naprej, za nove projekte, ki sledijo.«

odkrito.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava