Brezplačna jezikovna delavnica

4.3.2021 | 08:10

Brezplačna jezikovna delavnica

Jezikovna zadruga Soglasnik vas v sodelovanju z Ljudsko knjižnico Metlika vabi na brezplačno jezikovno delavnico za odrasle Jezikovna čajanka.

Vsem nam se včasih zgodi, da kaj preberemo, pa ne razumemo čisto dobro, kaj smo pravzaprav prebrali in kako prebrane informacije uporabiti.

Na Jezikovni čajanki bomo v sproščenem pogovornem vzdušju spoznavali načine, ki vam bodo olajšali razumevanje besedil, pa tudi strategije, s katerimi si boste prebrano bolj zapomnili.

Skupaj bomo tako uspešno odgnali strah pred nerazumevanjem besedil in pridobili samozavest pri samostojnem spopadanju z besedili, ki so pogosto lahko trd oreh.

Jezikovna delavnica bo potekala prek spleta (prek aplikacije Zoom) v sredo, 10. marca, ob 17. uri in je namenjena prav vsem, ki bi želeli izboljšati svoje jezikovno znanje. Vodil jo bo izkušeni lektor in slovenist Marko Janša.

Prijave zbiramo na info@soglasnik.si, podrobne informacije o poteku in načinu izvedbe pa vam bomo posredovali po prijavi. Število mest je omejeno. Prednost pri prijavi imajo člani Ljudske knjižnice Metlika.

Toplo povabljeni na pitje jezikovnega čaja z nami.

Ljudska knjižnica Metlika

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava