Rebeka Dremelj na smučišču zagnala paniko

2.3.2021 | 14:10

Osebni arhiv

Osebni arhiv

PR

PR

Priljubljena estradnica, nepremagljiva podjetnica, pevka in vplivnica Rebeka Dremelj je zaradi bratove nerodnosti na noge spravila vse Slovence, ki so se ta dan mudili v Kranjski Gori.

Očitno je res rojena pod srečno zvezdo, kar je še enkrat dokazala minuli četrtek.

Ko je že mislila, da bo dan preživela umirjeno in brez stresnih trenutkov, jo je presenetil klic brata, ki je v Kranjski Gori izgubil kamero. Okoli poldneva je nekdaj najlepša Slovenka vse svoje sledilce, ki se mudijo v priljubljenem gorenjskem smučarskem letovišču, prosila za pomoč. »Brat je na otroškem sankališču izgubil kamero. Ne gre zaradi kamere. Najditelju da še za eno kamero zraven, potrebuje in ponižno prosi pa za spominsko kartico v kameri, ker ima na njej vse posnetke hčerkice, od rojstva do danes, ko je stara osem mesecev. Lepo, lepo prosim, če delite to zgodbo naprej, in če se kamera najde, naj mi prosim pišejo. Obljubim, da se oddolžimo vsi, tudi jaz!« je sporočila Rebeka, ki je očitno spet imela »več sreče kot pameti«, saj se je najditelj kamere našel in jo dobrodušno vrnil lastniku.

»Zelo smo srečni, da smo kamero našli. Hvala najditelju, ne bomo vas pozabili,« nam je zaupala Rebeka, ki je po novem tudi lastnica naziva najboljša teta, saj je nesrečno situacijo rešila še isti dan.

Svet24

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

2.3.2021+12     + (13)     – (1)     Oceni Franci D 

Ka še ne bo mira od te babe.Brat je dobil nazaj kamero? Je pač kamera naletela na poštenega najditelja. Hm? O poštenosti se pa lahko gospa malo zamisli, niso bili glih vsi vedno pošteni, Ona to ve.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava