Jasna Kuljaj na dveh stolčkih; ob Zvezdani zavija z očmi

25.2.2021 | 13:00

V oddaji Pri Črnem Petru. (Planet TV)

V oddaji Pri Črnem Petru. (Planet TV)

Jasna je v ekipi Triglav. (Planet TV)

Jasna je v ekipi Triglav. (Planet TV)

Pri Črnem Petru ima novega šefa. (Planet TV)

Pri Črnem Petru ima novega šefa. (Planet TV)

Vedno zgovorna voditeljica, kot kaže, od zadnje februarske sobote pa tja do zgodnjega poletja ne bo kaj veliko spala, saj jo bomo na televiziji spremljali od petka do nedelje.

Najprej bo tu šov Kdo si ti? Zvezde pod maske, kjer je del ekipe Triglav, ob sobotah bo kraljevala še v televizijski gostilni Pri Črnem Petru. Ob nedeljah pa je tu še drugi del šova v maskah. Glede na to, da to ni mačji kašelj, nas je zanimalo, kako 'sedenje na dveh stolčkih' komentira Jasna Kuljaj?

"Po bolj mirnem letu karantene je to, da imaš pravzaprav dva projekta hkrati zelo blagodejno. Jaz se res veselim!" nam je zaupala zgovorna voditeljica, ki nam je na vprašanje, kako je uživala na snemanju šova Kdo si ti?, odgovorila: "Sem uživala, sem pa videla, da se tudi med nami iskri. Jaz se včasih ne morem zadržati, ko poslušam Zvezdano. Upam pa, da ne bo preveč tega zavijanja z očmi, ker vem, da mi je na snemanju kar ušlo. Saj mi smo prijatelji, a včasih te vseeno kaj preseneti."

In ker je tu nova sezona Pri Črnem Petru, smo izkoristili priložnost in Kuljajevo vprašali, če je kakšna vzporednica med obema oddajama? "Zdaj smo šli Pri Črnem Petru v bolj igrano serijo in imamo definirane scenarije. V Kdo si ti? pa ni napisano in pripravljeno pravzaprav nič. Je bilo kar spontano, kar se včasih tudi pozna. Se kar presenetimo en drugega s kakšnimi izjavami. Mene je res največkrat presenetila Zvezdana," je še odgovorila Jasna.

Kot smo izvedeli, bo nova sezona Pri Črnem Petru mešanica igrane serije in glasbenih nastopov, uradno so to poimenovali igrana zabavnoglasbena oddaja. Poleg Maje Blagovič, ki je bila Marija v Eni žlahtni štoriji, sodeluje še nekaj ekipe iz štorije. Oddaja ima tudi novega scenarista, to je Rok Vilčnik, ki je bil tudi soscenarist priljubljenih serij Naša mala klinika, Lepo je biti sosed, Ena žlahtna štorija, režijo pa je prevzel Boris Petkovič, ki je med drugim režiral prvi del filma Košarkar naj bo.

Bistveno se je spremenila tudi scenografija, gostilna je zdaj še bolj podobna gostilni in igrani del bo potekal večinoma tam, medtem ko je glasbeni oder pred gostilno na trgu. "Studio smo spremenili tudi zato, ker oddaja brez občinstva ni bila takšna, kot bi si želeli, občinstva pa pri trenutnih epidemioloških razmerah razumljivo ne moremo imeti prisotnega. Sicer snemanja seveda potekajo ob strogem upoštevanju omejitev, razkužujemo prostore, zračimo, ekipa, ki ni pred kamerami, nosi maske, redno poskrbimo za testiranja celotne ekipe," so nam ob tem zaupali ustvarjalci nove oddaje.

odkrito.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava