"Z Dremljco zdržat 22 let - ni mačji kašelj!"

16.2.2021 | 13:30

Rebeka Dremelj s soprogom (foto: Marko Vavpotič, M24)

Rebeka Dremelj s soprogom (foto: Marko Vavpotič, M24)

"Z Dremljco zdržat 22 let - ni mačji kašelj!"
"Z Dremljco zdržat 22 let - ni mačji kašelj!"

Na valentinovo ima vsako leto prav poseben spomin tudi naša nekdanja evrovizijska predstavnica, saj jo na ta datum veže ljubezen. Vse skupaj se je zgodilo daljnega leta 1999, ko jo je srčni izbranec Sandi na ta dan peljal na prvi zmenek, ki je več kot uspel, saj sta Rebeka in Sandi po vseh teh letih še vedno skupaj.

Vse najboljše za obletnico

"14. 2. leta 1999 me je peljal na prvi zmenek. Danes je tole plod najine ljubezni, spoštovanja, razumevanja ... Sva čisto povprečen, normalen par, ki se ima rad, se ljubi, se prepira, se smeji, se joka ... že 22 let! Srečno vsem Valentinčkom, tebi možek, pa vse najboljše za obletnico! Z Dremljco zdržat 22 let - ni mačji kašelj," je v smehu in šaljivo na instagramu zapisala priljubljena glasbenica, ki je pred kratkim prebolela covid-19.

Deseta obletnica poroke

Spomnimo. Ljubezenska zgodba Rebeke Dremelj in njenega Sandija Škalerja se je začela leta 1999. Poročila se nista takoj, ampak sta na usodni da čakala kar nekaj let, vse do leta 2011. Dobro leto dni po poroki pa se jima je rodila prva hčerkica Šajana, pred petimi leti pa še Sija.

odkrito.si

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

16.2.2021+13     + (13)     – (0)     Oceni Franci D 

Samohvala - samohvala!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava