Rebeka Dremelj po okužbi izgubila še okus

8.2.2021 | 17:00

Konec januarja se je okužila s koronavirusom. (osebni arhiv)

Konec januarja se je okužila s koronavirusom. (osebni arhiv)

Instagram

Instagram

Nekdanja evrovizijska predstavnica in 'nepremagljiva' Rebeka Dremelj je pred nekaj dnevi na družbenih omrežjih sporočila, da se je tudi sama okužila s koronavirusom.

Priljubljena glasbenica je takrat skozi instagram zgodbe dejala, da kakšnih hujših zapletov oziroma simptomov še nima ter da upa, da bo pri tem tudi ostalo.

A kot kaže, se ji je v tem času stanje nekoliko poslabšalo, saj je z novo objavo razkrila, da je izgubila okus. "Un filing, ko imata sadje in zelenjava isti okus, kot čokolada!" je Rebeka Dremelj zapisala na svojem instagram profilu ter zraven dodala še oznako #notFunny (ni smešno).

Pod objavo so se v hipu vsula sporočila Rebekinih sledilcev, kjer so nekateri spregovorili še o svoji covid-19 izkušnji, sploh kar se tiče okusa, ki sem jim dolgo ni vrnil. Vsi ostali pa so Dremljevi zaželeli čim hitrejše okrevanje!

Vrag naj vzame

Sicer pa naj ob tem spomnimo, da je glasbenica ravno te dni obeležila spomin na svojo zmago na Emi 2008, kjer je vse skupaj prepričala s pesmijo Vrag naj vzame. Ko bi le vrag vzel to epidemijo in vse slabo, kar nam je covid-19 prinesel. Drži se, nepremagljiva Rebeka!

odkrito.si

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

8.2.2021+7     + (7)     – (0)     Oceni Franci D 

Menda ni edina, ki je zgubila okus.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava