Spletno predavanje psihiatra dr. Ćurića: Kriza se konča v glavi

14.1.2021 | 10:10

Gost spletnega predavanja bo psihiater Željko Ćurić

Gost spletnega predavanja bo psihiater Željko Ćurić

Splošne knjižnice Dolenjske, Bele krajine in Posavja prihodnji četrtek (21.01.) pripravljajo spletno predavanje z gostom psihiatrom Željkom Ćurićem. Začelo se bo ob 18.uri, naslov pa je pomenljiv »Kriza se konča v glavi«. Gre za prvo v nizu skupnih dogodkov in aktivnosti, ki jih pripravljajo v letošnjem letu.

Krize so stalnica in spremljevalke človeka vse življenje. Občasno se pojavljajo v različnih oblikah in s seboj prinesejo določene spremembe. Pozitivne ali negativne. Z epidemijo korona virusne bolezni je kriza zajela ves svet. Psihiater Željko Ćurić bo v predavanju razložil, kaj se dogaja z nami v času krize, kako se nanjo odzivamo in kako lahko v času epidemije kar najbolje poskrbimo za lastno duševno zdravje. Predavanju lahko vsak prisluhne na YouTube kanalu Knjižnice Mirana Jarca Novo mesto.

Željko Ćurić je po poklicu zdravnik in je soustanovitelj ter direktor projektov podjetja O. K. Consulting. Leta 1993 se je iz Dubrovnika preselil v Ljubljano. Specializiran je za delo na področju svetovanja, izobraževanja, treninga, coachinga in psihoterapije. Njegovo delovno področje obsega individualna in skupinska svetovanja, izobraževanja, usposabljanja in treninge na področju poslovne in športne psihologije ter psihoterapije. Svetuje tudi Specialni enoti Policije pri zahtevnih pogajanjih v kriznih situacijah. Na osnovi nominacije udeležencev njegovih delavnic je prejel priznanje TOP 10 predavateljev.

R.M.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava