FOTO/VIDEO: Zimska video produkcija plesalcev PK Lukec

13.1.2021 | 13:40

Foto: PK Lukec Krško

Foto: PK Lukec Krško

Za nami je leto 2020 in tako kot za marsikoga je bilo tudi za plesalce PK Lukec zelo posebno, saj smo kar 4 mesece morali improvizirano izvajati naše treninge. Ostali smo tudi brez večine tekmovanj in festivalov doma in v tujini, ki se jih naši plesalci tako radi udeležujejo. V februarju nam je uspelo zvesti naš festival v Brežicah, ki je bil eden izmed zadnjih plesnih tekmovanj, preden so se zaradi koronavirusa pričeli vladni ukrepi, ki so med drugim zaprli tudi naše plesne dvorane.

V septembru smo uspešno začeli novo plesno sezono, skupine so se lepo napolnile in začeli smo redne treninge. Prav tako smo izvajali tudi plesne krožke na osnovnih šolah Krško, Senovo, Koprivnica, Bizeljsko, Sevnica, Tržišče, Boštanj in Krmelj. Z oktobrom smo se razveselili tudi nove plesne dvorane v središču Brežic, ki je prebudila utrip starega mestnega jedra Brežic, prav tako pa so se je izredno razveselili vsi udeleženci naših klubskih programov v Brežicah. Na žalost smo v novi plesni dvorani plesali zgolj 15 dni in sledila je vnovična prepoved izvajanja naše dejavnosti.

Tokrat se nismo ustavili niti za trenutek in naše programe smo že naslednji dan začeli izvajali preko video treningov za vse naše člane. Kljub temu, da je bilo to zelo težko obdobje, tako za otroke kot tudi za starše, smo uspeli v spletnih trenigih do konca decembra obdržati okoli 200 aktivnih vadečih, ki so redno vsak teden izvajali treninge. Skupaj z mentorji Vaneso Krenker, Lukom Vodlanom, Dajano Pungaršek, Deo Micić in Mihom Pozničem, smo ponosni, da nam je kljub težkim razmeram uspelo motivirati toliko vadečih. Nekaj od njih jih je prispevalo tudi svoje video nastope, ki smo jih združili v Zimsko video produkcijo PK Lukec, za katero sta zamisel in izvedbo prispevala naša člana Matic Bogolin in Dea Micić.

V leto 2021 smo se podali s pozitivnimi mislimi in trenutno preizkušamo na različne in zanimive načine motivirati čim več naših članov, da ostanejo skupaj z nami aktivni in v gibanju, saj smo prepričani, da vsakodnevno aktivno udejstvovanje, pripomore k krepitvi našega imunskega sistema. Srčno upamo, da se zadeve čim prej vrnejo v normalne tirnice in komaj čakamo dan, ko se bomo spet srečevali v plesnih dvoranah.  

Strokovni vodja programov Sebastijan Vodlan

Zimska produkcija Plesnega kluba Lukec, Krško

Galerija

Foto: PK Lukec
Foto: PK Lukec
Print Screen PK Lukec
Print Screen PK Lukec
Print Screen PK Lukec
Print Screen PK Lukec

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava