V sindikatu policistov opozarjajo pred neznano založbo, ki zbira denar v njihovem imenu

27.11.2020 | 07:20

Ilustrativna fotografija (Foto: Pixabay)

Ilustrativna fotografija (Foto: Pixabay)

V Sindikatu policistov Slovenije so v zadnjem času prejeli več pritožb in ogorčenih pisem podjetnikov in obrtnikov iz vse Slovenije, ki so se pritožili nad ravnanjem ene izmed neznanih založb. Ta v imenu sindikata na vsiljiv način zbira denarna sredstva. V sindikatu ob tem opozarjajo, da na ta način ne zbirajo nobenega denarja.

Kot so pojasnili v sindikatu, jim podjetniki in obrtniki sporočajo, da ena od založb v imenu njihovega sindikata na vsiljiv način zbira denar za izdajo pobarvanke za otroke na temo internetnih in spolnih zlorab. Pri tem založba zahteva tudi nakazilo denarja v višini 350 in več evrov.

V sindikatu so takšno ravnanje obsodili in opozorili, da na ta način ne zbirajo nobenih sredstev "Ocenjujemo, da je zloraba imena sindikata ali policijskega poklica ter policije kot institucije nasploh, vredno vsega obsojanja in je najmanj nedostojno in neokusno," so zapisali.

Kot so dodali, so o takšni nedopustni praksi obvestili tudi Obrtno podjetniško zbornico Slovenije in Gospodarsko zbornico Slovenije.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava