Ljubezen po domače: Metki Šeškar so se uresničile sanje!

15.11.2020 | 18:00

Metka v poročni obleki (Foto: POP TV)

Metka v poročni obleki (Foto: POP TV)

Uresničili so ji sanje. (Foto: POP TV)

Uresničili so ji sanje. (Foto: POP TV)

Metka Šeškar (iz Gabrovke pri Zagradcu) je v šovu Ljubezen po domače doživela eno najlepših presenečenj. Jože Drabik ji je namreč v sodelovanju z ekipo ustvarjalcev uresničil željo, ki je v njej tlela od mladosti.

»Celo življenje sem sanjala, da bi bila enkrat oblečena v belo poročno obleko,« je pojasnila v izjavi Metka, ki se ji želja na lastni poroki žal ni uresničila, saj z možem za takšno obleko nista imela denarja. »Takrat je bilo pomembno to, da si izbral takšno obleko, da si jo lahko uporabljal še naprej. Saj sem bila lepo oblečena, imela sem turkizno obleko z belimi čevlji, a to še zdaleč ni isto.«

Čeprav je mislila, da je bela obleka ostala izgubljena v svetu neuresničenih sanj, pa je Jože poskrbel za nepozabno dogodivščino, ki jo bomo lahko nocoj spremljali na malih ekranih. Metko so namreč presenetili s sanjsko poročno obleko, v kateri se je počutila kot bi vstopila v pravljico.

njena.si

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

17.11.2020+11     + (11)     – (0)     Oceni Franci D 

Ja, za kakšno minuto dve pogledam to skrpucalo, ne morem verjeti, da lahko nekdo to redno spremlja, oddaja brez vsebine. Večkrat se vprašam kakšni ljudje so to, ki gredo v ta šov.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava