Nocoj rokometaši Krke s Celjani v dvorani Marof

31.10.2020 | 13:00

Rokometaši Krke

Rokometaši Krke

Novo mesto - Pretekli konec tedna so bile zaradi zdravstvenih težav odložene vse tekme 8. kroga. Ti pred odhodom na reprezentančni odmor se bosta nocoj za zaostalo tekmo podali ekipi Celja Pivovarne Laško in Krke. Obračun v dvorani Marof se bo začel ob 16. uri.

Izjavi pred tekmo:

Roman Zarabec, trener Krke: "Klub iz Celja je v slovenskem prostoru še vedno dominanten tako v logističnem kakor igralskem kadru in s tem tudi lestvica pove vse. Kot slovenskemu predstavniku v evropski Ligi prvakov Celjanom želim vse dobro. Treniramo in se pripravljamo v želji, da ne bo prišlo do prekinitve prvenstva. Želim si, da bomo sobotnim tekmecem čim bolj uspešno konkurirali, da bo v igri čim manj tehničnih napak in da bodo fantje delovali čim bolj zrelo in odgovorno".

Tomaž Ocvirk, trener Celja Pivovarne Laško: "Krka je ekipa, ki je to sezono prvenstvo začela pod pričakovanji in prepričan sem, da bodo tekmeci storili vse, da se čim prej dvignejo z dna lestvice. Na nas je seveda, da jim ne dovolimo, da se to zgodi že na tej tekmi. Na njej si moramo zagotoviti zmago ter se tako malce dvigniti po bolečem porazu med tednom. Imamo nekaj težav, igralcev, ki bodo manjkali, a pokazati moramo našo igro, igralci morajo na teh tekmah pridobivati samozavest, to pa je možno le tako, da smo popolnoma osredotočeni na nasprotnika in naloge, ki jih imamo. Torej pričakujem odločenost in osredotočenost, ki nam morata prinesti uspeh pred krajšim reprezentančnim premorom."

Odloženo:

MRD DOBOVA : MRK LJUBLJANA

RD KOPER : RK SLOVENJ GRADEC 2011

RD URBANSCAPE LOKA : RD LL GROSIST SLOVAN

RK TRIMO TREBNJE : RK MARIBOR BRANIK

RK JERUZALEM ORMOŽ : RD BUTAN PLIN IZOLA

RD RIKO RIBNICA : RK GORENJE VELENJE

L. M.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava