Jasna Kuljaj v videospotu

22.10.2020 | 12:30

Foto: Jože Potrebuješ

Foto: Jože Potrebuješ

Jasna Kuljaj bo v svoji tokratni oddaji "Pri črnem Petru" gostila Ansambel Stil, ki ga menda posluša tudi sam Luka Dončić. Z Domnom Kumrom bodo zapeli uspešnico Levo desno!

Brhka Dolenjka in Stilovci so se spoznali na snemanju videospota za to pesem. Lani novembra jo je namreč klical Domen Kumer, s katerim sva dve leti prej skupaj vodila oddajo Bar in jo povabil: »Stara, kaj bi ti lahko igrala v našem spotu?« Jasno, da Jasna zastonj ne bo delala, prijatelju pa spet ne more veliko zaračunati, zato mu je odgovorila: »Daj mi za potne stroške do Maribora, pa veliko za jest’,« in čez nekaj dni so že snemali.

Na snemanju je bila prava štajerska energija celotne ekipe. Jasni se je zdelo, da pesem Levo desno sploh ni tako slaba, vendar, da bo tako hitro dosegla številko milijon ogledov na Youtubeu, si pa res ni upala napovedati. Res, da je že sloviti »čuk« Jože Potrebuješ, ki prepozna vsak hit, rekel, »to bo to« in je res.

Sicer pa se celotna ekipa oddaje že veseli martinovanja »Pri črnem Petru«. Tudi na martinovo soboto bosta za zabavo poskrbeli dve vražji Dolenjki – poleg Jasne še mama Manka. Tokrat bo svojo siceršnjo vlogo kreativnega producenta oddaje, scenarista, režiserja in igralca Saša Đukića, ki ga gledalci spremljajo tudi v vlogi zabavnega in gostobesednega novinarja Regona, zamenjal s svojo mamo Manko. Zamislice te klepetave in energične dolenjske ikone bodo zagotovo spet nasmejale do solz. Kdo ve, kaj vse bosta dami ušpičili, ampak, povedano na uho, menda bosta skupaj tudi zapeli. Jasna pravi, da je dolenjska ekipa na kupu vedno zagotovilo za dobro energijo, ki je tudi pri martinovem črnem Petru ne bo manjkalo.

R.M.

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

22.10.2020+1     + (2)     – (1)     Oceni Jan Božič 

ta baba je tudi v glavi brez

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava