Na državnem prvenstvu za invalide športnike zlata medalja za krkaša Alena Bećirevića

18.10.2020 | 10:05

Na državnem  prvenstvu za invalide športnike zlata medalja za krkaša Alena Bećirevića
Na državnem  prvenstvu za invalide športnike zlata medalja za krkaša Alena Bećirevića

V Novem mestu je včeraj navzlic težavam s koronavirusom potekalo državno prvenstvo za invalide športnike, ki je potekalo pod taktirko Zveze za šport invalidov - Paraolimpijskim komitejem Slovenije. Prejšnja leta se je tovrstnega tekmovanja, ki je med invalidi zelo priljubljeno, udeležilo od 100 do 120 udeležencev, in organizatorji so bili zadovoljni tudi z letošnjo udeležbo.

Prvenstvo je potekalo v enajstih tekmovalnih kategorijah. V svoji je blestel igralec NTK Krka Novo mesto Alen Bećirević, ki so ga bralci Slovenskih novic v začetku meseca podrobneje spoznali v celostranskem zapisu. Šestnajstletnik, ki je v svoji kratki tekmovalni karieri nanizal lepe uspehe, je do sedaj dobljenim diplomam in pokalom z raznih tekmovanj dodal še pokal za letošnjega državnega prvaka v 8. tekmovalni kategoriji državnega prvenstva.

 »Pravzaprav sem danes dvakrat ponosna. Najprej na našega novega državnega prvaka mladeniča Bećirevića, ki je v klubu zelo priljubljen in na NTK Krka Novo mesto, ki skrbi, da dobijo v našem klubu možnost rekreativne in tekmovalne vadbe tudi invalidi. No, vsekakor je naš Alen naš ponos,«  je povedala trenerka Manca Fajmut.

J. P.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava