Lili Žagar, kmalu 40-letnica: Sitna, če ni naspana!

12.10.2020 | 13:45

Instagram

Instagram

Lili Žagar, ki bo kmalu dopolnila 40 let (2. novembra), pravi, da ni bila nikoli tisti tip ženske, ki bi delala paniko zaradi let. »Si moreš mislit, da sem z eno nogo že skoraj v 40. letu?! In ko rečem z eno nogo, nimam v mislih čez tri leta, ampak čez dober mesec. Vem, ni ti treba nič več dodat, hvala,« je pred tedni na svojem profilu na Instagram profilu zapisala televizijska voditeljica.

Ob tem je dodala: »Ni mi pa tudi ful fajn, da ne bo pomote. Nisem kao 'jeeeej, končno bom 40, to čakam že vse od svojih 20-ih!' Seveda bi bila raje 30 (ampak vzamem pamet in izkušnje zdaj), ampak, kot bi rekli Štajerci, 'kaj te zaj kompliciraš'.«

Čeprav ji, to moramo priznati, leta ne pridejo do živega, je še dodala, da bi na 'tehničnem pregledu' ugotovili, da jo kdaj pa kdaj useka v križu, da je sitna, če ni naspana, da je podedovala odlične gene, ter med drugim še, da njena koža ni več super ultra napeta in elastična, razen če si vrže čez IG-filter.

No ja, slednje na Instagramu uporabljamo prav vsi, predvsem da smo videti mladostni. Sicer pa, če damo vse filtre in humor ob stran ... Draga Lili, vse najboljše ti želimo v novem desetletju!

NOVA/odkrito.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava