Krkaši na gostovanje v Kranj

30.9.2020 | 09:00

Uvodna tekma proti Šenčurju (foto: arhiv; R. N.)

Uvodna tekma proti Šenčurju (foto: arhiv; R. N.)

Po uvodni zmagi, varovanci trenerja Vladimirja Anzulovića so v soboto ugnali Šenčur, jih danes čaka še en obračun z gorenjskim klubom. Razlika pa je ta, da gre to pot za tekmo v gosteh, gostujemo pri kranjskem Triglavu.

V priponki dodani avdio izjavi (trener Vladimir Anzulović in košarkar Leon Stergar).

Uvodno tekmo sezone 1. SKL so Kranjčani izgubili proti ekipi Terme Olimia Podčetrtek (73:91). Gaber Ožegovič je dosegel 21 točk. Andrej Stavrov 19, Dejan Milašinovič pa 17. Ekipo vodi trener Tomaž Fartek.

1. SKL, 2. krog, 30.9.

ECE Triglav – KK Krka Novo mesto (20.30)

Vladimir Anzulović, trener: ''Stanje v naši ekipi je isto, kot je bilo: upam, da se Jure Škifić in Milan Milovanović kmalu vrneta, saj sta mogoče naša nosilca na visokih pozicijah. Triglav pa je mlado in dobro trenirano moštvo z nekaj zelo zanimivimi mladimi igralci. Če ne bomo stoodstotno pri stvari, bomo imeli težave.''

Leon Stergar: ''S Triglavom smo igrali v času priprav, to je bila naša prva domača tekma. Zdaj jih precej boljše poznamo, pripravili smo se nanj. Vemo, kako igrajo, kje napadajo. V goste gremo s pravo energijo, na vso moč po zmago.''

S Triglavom smo se pomerili v času priprav, to je bila 2. pripravljalna tekma, igralo se je v Novem mestu, 83:63 je bilo za naše člane.

KK Krka

Zvočni zapisi

Leon Stergar

Vladimir Anzulović

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava