Služkinje o tem, kakšna šefinja je Melania; z Donaldom v 'čudnem zakonu'

29.9.2020 | 13:25

Donald in Melania Trump (foto: Reuters)

Donald in Melania Trump (foto: Reuters)

Dve nekdanji gospodinji, ki sta delali za zakonca Donalda in Melanio Trump, sta novinarki Mary Jordan za njeno knjigo o Melanii razkrili podrobnosti iz življenja prvega para ZDA, preden sta se vselila v Belo hišo.

»Čuden zakon je to,« je zakonca opisala Victorina Morales iz Gvatemale, ki je delala za Trumpa v njegovem golf klubu v New Jerseyju.

»Nikoli ju nisem videla kot normalen par, skupaj za mizo pri jedi in v pogovoru,« je dejala Moralesova. Če sta bila skupaj, nista komunicirala, je gospodinja povedala Jordanovi za njeno knjigo Umetnost njenega posla (The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump).

Jordanova v knjigi poroča, da imata zakonca Trump ob obiskih golf kluba ločeni spalnici. Druga gospodinja Sandra Diaz je dejala, da se ji je Melania včasih zdela žalostna in obremenjena.

Ob obiskih kluba so jo običajno spremljali sin Barron in starša Viktor in Amalija Knavs, sicer pa je Melania v klubu živela izolirano življenje. Obiskov je imela malo in veliko časa je prebila za svojim računalnikom, je povedala Diazova.

Bivše gospodinje so o Melanii še povedale, da je bila sicer zahtevna, vendar je bila do njih prijazna in spoštljiva.

reporter.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava