Kaj razkriva Melanijin podpis?

28.9.2020 | 12:40

Melanija Trump                 (Profimedia)

Melanija Trump (Profimedia)

Pismo Melanije Trump Pameli Anderson (twitter)

Pismo Melanije Trump Pameli Anderson (twitter)

Donald Trump in njegov podpis

Donald Trump in njegov podpis

Melanija Trump bo verjetno ostala zapisana kot ena najbolj skrivnostnih prvih dam ZDA. Grafologinja pa je iz njenega podpisa razbrala zanimive stvari.

Redko daje intervjuje, svojo zasebnost skriva, iz njenega obraza tudi ni moč razbrati veliko, tako da ni čudno, da se je o njej pojavilo veliko mitov. Od tega, da je zgolj "lovka na trofeje", da je "zlorabljena žena", "fikus svojega soproga'', pa do tega da ji je samo trenutna vloga prve dame preprečila, da bi se ločila od svojega moža, ki jo vara na vse strani.

V njeno duševno notranjost se je tako zdaj spustila še grafologinja, ki je preučila njen podpis na pismu, ki ga je poslala igralki Pameli Anderson in se ji v njem zahvalila za plašč iz umetnega krzna, ki ji ga je poslala - Pamela Anderson je namreč strastna zaščitnica živali in predstavnica organizacije PETA, ki se bori za njihove pravice.

Pisava je tako kot prstni odtis značilna za vsakega posameznika. Grafologi pa so strokovnjaki, ki ne samo potrjujejo avtentičnost pisave in podpisov, pač pa iz rokopisa lahko razberejo tudi osebnost in čustva pišočega.

Grafologinja Sheila Kurtz je tako pod drobnogled vzela Melanijin podpis in opazila, da je nenavadno podoben podpisu njenega moža, Donalda.

Podobnost obeh podpisov po njenem mnenju kaže na to, da Melanija poskuša kopirati svojega moža.

"Podobnost je neverjetna, vendar pa je jasno, ker je podpis stiliziran, da ga je Melanija vadila," pravi analitičarka.

Vprašanje, ki se pri tem postavlja pa je, ali Melanija moža kopira prostovoljno ali pa je v zakonu z njim izgubila del lastne indentitete in prevzela njegovo, kar kaže s podpisom.

Grafologi so že pred tem iz pisave sedanjega ameriškega predsednika razbrali, da je egocentričen, zelo samozavesten in narcisoiden, ter človek, čigar odločitve so na meji racionalnega, se pravi razumnega.

odkrito.si

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

23d nazaj+5     + (5)     – (0)     Oceni True Truic 

"Grafologi" naj raje analizirajo podpise" ELITNIH" GLOBALISTOV vemo kdo so to..... To bi bilo zanimivo za ljudi... Q bo te "podpise" kmalu objavil, ne bo potrebno dolgo čakati. To je tihi tek do .nevihte, ki prihaja.in Resničnost "teorij zarote":)ki bo šokirala" spečo" populacijo.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava