Tudi letos dnevi svetovalnih središč

17.9.2020 | 08:20

 Tudi letos dnevi svetovalnih središč

Zavod za izobraževanje in kulturo Črnomelj vabi v času od 23. do 25. septembra 2020 v Kulturni dom Črnomelj na dneve svetovalnih središč. Dogodki potekajo v okviru Svetovalnega središča Pokolpje (program spodaj v priponki).

Prvi dan bo v Beli krajini organizirano strokovno srečanje za delodajalce z naslovom Ocenjevanje spretnosti online - nove priložnosti za odrasle. Na srečanju bo predstavljen spletni vprašalnik SVOS (Spletni vprašalnik Ocenjevanje spretnosti), s katerim ocenjujemo spretnosti odraslih. Delavnico bosta vodili mag. Estera Možina in Darija Premk iz Andragoškega centra Slovenije, kjer je nacionalna točka SVOS. Na ZIK-u Črnomelj deluje lokalna točka SVOS, kjer svetujemo in omogočimo ocenjevanje vaših spretnost. Drugi del srečanja bo namenjen predstavitvi izobraževalne ponudbe za zaposlene in svetovalni dejavnosti.

V naslednjih dveh dnevih bodo potekale brezplačne delavnice za brezposelne osebe, upokojence, udeležence izobraževanja odraslih in učitelje. V okviru dnevov svetovalnih središč se lahko vključite v delavnico spoznavanja svojih močnih področij, se naučite uporabe mobilnega telefona, spoznavate nove načine učenja in svojo kulturo ter na stojnici obiščete udeležence programa socialna aktivacija.

Obiščite tudi stojnico znanja na ploščadi Kulturnega doma Črnomelj, v petek, 25. septembra od 11.30 do 13.30, kjer bo potekalo informiranje in svetovanje o možnostih vključitve v izobraževanje.

Pridite na dneve svetovalnih središč in se vključite v vseživljenjsko učenje.

I. B.; ZIK Črnomelj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava