Iz novomeške porodnišnice: Žana po skrivni poroki sedaj rodila fantka

2.9.2020 | 13:25

Povila sta sina Lea. (foto: Revija Zvezde Lady)

Povila sta sina Lea. (foto: Revija Zvezde Lady)

Iz novomeške porodnišnice: Žana po skrivni poroki sedaj rodila fantka

Na svet je privekal Leo ... Pevka Žana Povše, ki se je mnogi spominjamo po njeni hit pesmi Druga violina, se je lani na skrivaj poročila z glasbenikom, violinistom Borisom Timeom. Pevka je za velikonočne praznike nato sporočila veselo novico in sicer, da pričakuje otroka. »Oba z Borisom sva si želela otroka in sva nestrpno čakala, da zagledava pozitiven rezultat na testu nosečnosti,« je takrat povedala 35-letnica, včeraj pa je njen soprog na družbenem omrežju Facebook sporočil še boljšo vest. 

Žana je namreč zadnjega avgusta okoli 19.30 v novomeški porodnišnici rodila sina Lea. "Danes sem postal najbolj srečen oče, sem soprog prečudoviti ženski, ki je rodila najinega otroka in najino prvo avtorsko delo (na to temo). Dobrodošel v družino Leo," je zapisal Boris. Mladi družini čestitamo tudi na uredništvu!

Spomnimo:

Žana Povše se je pred leti poročila z Danijem Salobirjem in prevzela njegov priimek, skupaj sta povila tudi hčerko Kiaro, nato pa se je umaknila iz medijskega sveta.

A življenje ji je prineslo številne vzpone in padce, tako v glasbeni karieri kot tudi v zasebnem življenju, kjer se je po nekaj letih zakonca ločila od moža, s katerim še danes nista v najboljših odnosih.

Svet24

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

2.9.2020+4     + (4)     – (0)     Oceni vl 

Lepo je slišati, da je na svet privekal težko pričakovani sinček. Čestitam ti, žana. Vseeno pa sem mnenja, da kljub vsemogočnemu facebooku nekako ni primerna prevelika izpostavljenost javnosti. Intima življenja skromno za štirimi stenami skupaj z novorojenčkom bo povila večjo srečo v družinici kot pa (oprosti) hvala na vsa usta in da naj vsi vedo za vajino srečo. (vika lozar)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava